BLOG | Heeft u uw hygiëneprotocol al op orde?

Dinsdagavond heeft onze premier het land toegesproken. In deze toespraak omtrent het coronavirus zijn ook een aantal versoepelingen in de coronamaatregelen getroffen, welke zich vooralsnog voornamelijk richten op het versoepelen van de regels voor de jeugd.

Dit heeft er dan ook toe geleid dat het basisonderwijs, de kinderopvang en de BSO’s hun deuren weer kunnen openen. Helaas is uit deze toespraak ook gebleken dat vele ondernemers hun deuren nog wél gesloten moeten houden voor publiek en dat (zoveel mogelijk) thuiswerken nog steeds het advies is.

Om het bedrijfsleven alvast voor te bereiden op het moment dat de maatregelen weer verder worden versoepeld bieden wij als DJM Bedrijfsdiensten de bedrijven graag het volgende aan:

  • Hygiënecheck (geheel vrijblijvend)

Hierbij brengen wij de kritische punten betreft de schoonmaak binnen uw bedrijf in beeld. We bespreken welke maatregelen u zelf kan nemen en waarmee wij u kunnen ondersteunen

  •  Ontsmettingsschoonmaak

Alvorens de werkzaamheden binnen uw bedrijf weer worden herstart voeren wij een ontsmettend schoonmaakprogramma uit waarbij we uw bedrijf weer veilig toegankelijk maken.

  •  Hygiëne pluspakket

 In het kader van een hernieuwd hygiëneprotocol bieden wij onze (potentiële) klanten vanaf heden een nieuwe optie binnen ons schoonmaakpakket. Een schoonmaakpakket waarbij extra zorg en aandacht besteed wordt aan de kritische contacten en contactpunten binnen uw bedrijf.

  •  Leveren van desinfecterende oplossingen


Via ons kunt u desinfecterende oplossingen bestellen voor binnen uw organisatie. Wij leveren o.a. alcoholgels, -sprays, -doekjes, desinfectiezuilen, dispensers, etc.

Wilt u meer informatie ontvangen en/of bent u benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten B.V. voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@djmbedrijfsdiensten.nl

 

#staystrong #coronavirus #schoonmaak #DJMBedrijfsdiensten