BLOG | Even voorstellen

Ik ben Pauline Smeets en ondertussen al 10 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche. Sinds januari 2017 werk ik bij DJMBedrijfsdiensten als objectleidster bij de vestiging in Cuijk.

Als objectleidster ben je de schakel tussen je medewerkers en je klanten. De kwaliteit van de schoonmaak moet gewaarborgd worden. Als objectleidster onderhoud je contact met de klant. Als er nieuwe wensen zijn of eventueel extra werk of aanpassingen in het werkprogramma zorg jij dat dit toegepast wordt. Tevens geef je aan je collega’s uitleg over eventuele nieuwe of betere schoonmaakmethodes. Ook houden we ons bezig met controles betreft kwaliteit en houden wij evaluaties met de klant. Verder zijn we druk met planningen maken (ziektes / vakanties of vrije dagen) en nemen wij sollicitaties af.

Het allerbelangrijkste aan mijn werk vind ik dat je goed zorgt voor je medewerkers in je rayon. Dit doe ik door bereikbaar en zichtbaar te zijn en te zorgen voor voldoende en goed materiaal om mee te kunnen werken. Verder vind ik het belangrijk om duidelijk uitleg te geven over de werkzaamheden en het werkprogramma. Mijn uitgangspunt is dat ik medewerkers behandel zoals ik zelf ook behandeld wil worden.

Het minst leuke van mijn werk vind ik afscheid nemen van mijn medewerkers als zij uitdienst gaan. Je bouwt tenslotte een band met iemand op. Daarnaast heb je de zoektocht naar nieuwe medewerkers, wat veel tijd in beslag neemt. Tijd die ik liever op mijn panden besteed. Het leukste vind ik plannen, organiseren en overdragen van kennis. En het langs gaan op locaties bij mijn medewerkers en collega’s.

Op de vraag wat ik nog bij wil leren kan ik niet echt specifiek antwoord geven. Dit komt omdat geen één werkdag hetzelfde is. Na 10 jaar in de schoonmaakbranche gewerkt te hebben leer ik dagelijks bij over bijvoorbeeld nieuwe methodes of middelen.

Naast mijn werk bij DJM Bedrijfsdiensten besteed ik graag tijd aan onze 2 teckels, zingen (nu even niet in een band) kleding en gordijnen maken.

Wie weet zien jullie mij eens voorbij komen bij DJM Bedrijfsdiensten. Mocht je meer van mij willen weten dan hoor ik dat graag!