BLOG | Even voorstellen

Jeroen Koerkamp, inmiddels 33 jaar oud, is sinds 2018 van maandag t/m vrijdag werkzaam bij DJM Bedrijfsdiensten. Naast het werk bij DJM Bedrijfsdiensten is Jeroen in zijn vrije tijd fanatiek in de hondensport. Zo neemt hij met regelmaat deel aan wedstrijden en besteed hij vele uren aan zijn trouwe viervoeters.

Wanneer ik hem vraag ‘Jeroen, wat doe jij eigenlijk precies bij DJM Bedrijfsdiensten?’ steekt hij vurig van wal. Zo beheert hij onder andere het magazijn en verricht hij onderhoud aan de machines, zowel op locatie als op kantoor. Daarnaast regelt hij de waswissel, wast hij alles en vouwt hij alle was ook weer netjes op. Ook is hij druk met het inrichten en controleren van werkkasten en het opstarten van nieuwe panden.

Naast dat Jeroen vertelt wat hij allemaal doet bij DJM Bedrijfsdiensten vertelt Jeroen ook hoe een goede werkkast eruit ziet. ‘Wanneer er een nieuwe klant is gegund richt ik de werkkast in. Het is afhankelijk van de locatie / het schoonmaakbestek wat er precies in de werkkast komt te staan. Zodra ik weet wat hiervoor nodig is worden de spullen besteld en voor zover mogelijk op locatie afgeleverd. Mocht dit niet kunnen dan lever ik de spullen op locatie. Ik zorg dat alle middelen en materialen worden bestickerd en dat de werkkast netjes wordt ingericht en klaar is voor gebruik. Ik controleer bij bestaande klanten 1 à 2 keer per jaar de werkkasten’.

En waar let jij dan op bij het inrichten en controleren van een werkkast? ‘Er zijn een heleboel factoren waarbij je rekening mee moet houden tijdens het inrichten en controleren van de werkkast. Denk hierbij aan:

  • Hoe wordt omgegaan met materialen? Ziet alles er nog netjes uit?
  • Zijn de juiste producten aanwezig?
  • Moet ik nog wat aanvullen waar nodig?
  • Zit op alle producten een DJM sticker?
  • Indien er spullen ontbreken koppel ik dit terug naar de desbetreffende objectleiding zodat dit aangevuld kan worden.
  • Logboeken controleren. Is alles compleet? Zo niet, dan zorg ik dat het compleet wordt gemaakt
  • Worden de logboeken ook ingevuld? Zo niet, dan koppel ik dit terug naar de objectleiding.’

En wat vind jij het allerleukste aan je werkzaamheden? ‘De afwisseling, mijn collega’s en het contact met klanten op locaties’.

En wat zou je graag nog willen leren of willen doen bij DJM?  ‘Ik wil mijzelf constant blijven ontwikkelen en graag gebruik blijven maken van de bijscholing die DJM Bedrijfsdiensten met regelmaat aanbied aan het personeel. Ik hoop dat ik nog vele jaren werkzaam mag zijn bij DJM’.

Wij wensen Jeroen ten slotte veel veilige kilometers in zijn gloednieuwe bus!

 

 

 

 

BLOG | Even voorstellen