BLOG | Even voorstellen

Wie ben je?

Madelon Brinkman. Ik ben 18 jaar zelf ondernemer geweest. Ik heb een camping gehad in Hoenderloo en een discotheek. Deze zat naast de camping. Toen hebben we de discotheek verkocht en een brood en banket bakkerij gekocht. Hier hebben we zelf een lunchroom ingebouwd.

en een brood en banket en bakkerij met lunchroom en een discotheek. Door scheiding daarmee gestopt. 2,5 jaar bij de Albert Heijn gewerkt en daarna 9 jaar bij de Plus en toen ben ik bij DJM Bedrijfsdiensten terecht gekomen.

Ik zou wel weer een onderneming willen hebben. Het liefst zou ik een onderneming willen hebben om mensen te helpen in huis. Dus de boel op orde maken bij andere mensen in huis.

Huidige man ontmoet in Apeldoorn. Scheiding de bakkerij achtergelaten. Bakkerij verkocht en ik woonde erboven met mijn kinderen.  Toen bij een camping gewerkt en daar gewoond in een caravan. Toen ingeschreven in Apeldoorn en regio Salland. Toen kwam hier als eerste wat vrij en toen zijn we in Heeten gaan wonen.

Sinds wanneer werk je bij DJM Bedrijfsdiensten
Sinds 2011 werk ik bij djm bedrijfsdiensten en ik werk 24 uur in de schoonmaak.Vaste panden altijd in Heino en Raalte. Nu alleen in Raalte.

Wat zijn je werkzaamheden bij DJM Bedrijfsdiensten
Schoonmaak

Wat vind je het leukst aan je werk
Contact met de klanten vind ik het leukst. Verder vind ik het contact met de directie et. Heel fijn. Je bent niet de schoonmaakster en geen nummertje. Het is heel laagdrempelig.

Wat vind je het minst leuk
Op sommige plekken is het soms niet helemaal schoon. Dan ish et op zijnzacht gezegdst een grote zooi. Dat vind ik minder leuk. Verder vind ik alles leuk.

 Wat zou je nog graag willen doen of willen leren bij DJM Bedrijfsdiensten
Gedetacheerd worden om te kijken wat daar mogelijk is. Dus het liefst voor particulieren.

Wat doe je graag naast je werk bij DJM Bedrijfsdiensten
Tuinieren mijn huishouden en mijn werk. Vanuit vroeger nooit tijd gehad voor hobby’s dus ik heb niet echt verder hobby’s. Het leuk maken in huis maar ook netjes maken in huis. En mijn kleinkinderen.