Tuinonderhoud Deventer

Bent u op zoek naar tuinonderhoud in Deventer? DJM Bedrijfsdiensten staat u bij in uw persoonlijke wensen voor de tuin. Snoeien, onkruid verwijderen of grasmaaien? DJM Bedrijfsdiensten helpt u met het onderhouden van uw tuin.

Tuinonderhoud Deventer voor wie?

DJM Bedrijfsdiensten voert in veel verschillende markten binnen schoonmaakwerkzaamheden uit. Naast deze werkzaamheden hebben wij ook onze specialisten voor tuinonderhoud. Binnen de volgende markten bieden wij tuinonderhoud aan:

  • Kantoor- en bedrijfstuinen
  • Onderwijsinstellingen
  • Vastgoed
  • Woningbouw
  • Gezondheidszorg

Binnen deze branches verzorgt DJM Bedrijfsdiensten schoonmaakwerkzaamheden binnen en buiten. Wilt u uw kantoor van binnen en buiten strak hebben voor uw klanten? Wilt u uw leerlingen in een schone en ordelijke omgeving het onderwijs bieden wat ze verdienen? Heeft u als particulier geen tijd of groene vingers om uw tuin het onderhoud te bieden wat nodig is? DJM Bedrijfsdiensten neemt dit tuinonderhoud in Deventer graag van u over. Wij stellen uw wensen centraal en zullen dat combineren met onze expertise. Op deze manier heeft u de best mogelijke oplossing voor uw tuin.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Tuinonderhoud is een breed begrip. DJM Bedrijfsdiensten voert tuinonderhoud in Deventer uit door middel van een verscheidenheid aan werkzaamheden:

  • Gazononderhoud: Moet het gras gemaaid of bemest worden? DJM Bedrijfsdiensten zorgt ervoor dat uw gazon er perfect bijligt. Met onze expertise houden wij uw gras in de gaten. Wanneer het nodig is, zullen wij uw gras beluchten. Deze techniek is nodig om uw gras in topconditie te houden. Met name tijdens droge periodes en na veel belasting van het gazon is het wijselijk om uw gazon te beluchten. Heeft u veel last van dood gras of mos tussen uw gras? Dan bent u ook aan het juiste adres bij DJM Bedrijfsdiensten. Wij verticuteren uw gazon zodat de dode plekken en de mossen verwijderd worden.
  • Vijveronderhoud: Heeft u een sier- of zwemvijver in uw bedrijfs- of achtertuin? Wij onderhouden uw vijver naar functie. Door het water op een goede frequentie te zuiveren, hebben uw vissen een veel betere leefomgeving en ziet uw vijver er schoner uit. Heeft u een siervijver? Dan staat het natuurlijk heel professioneel, als uw klant hier schoon op kijkt. Wij letten op de jaargetijden en zullen naar de periode het onderhoud uitvoeren.
  • Grondonderhoud: Heeft de zware herfststorm huisgehouden? Ligt uw tuin vol met blad? Of krijgt onkruid bij u vrijbaan? Wij verzorgen uw grond zodanig dat uw tuin er te allen tijde zeer strak uitziet. Wij verwijderen onkruid, blazen het blad weg en schoffelen de grond vervolgens. Op deze manier ziet uw tuin er altijd gelikt uit.
  • Onderhoud van bomen, planten, hagen en heggen: Wat natuurlijk het meest in het oog springt, zijn uw planten, bomen en hagen. Ook hiervoor voeren wij tuinonderhoud in Deventer uit. Wij snoeien uw bomen en hagen, verwijderen dode planten en voeren het groen vervolgens af. Zo heeft u op ieder moment een netjes onderhouden tuin.

Contact

Heeft u tuinonderhoud in Deventer nodig en wilt u een afspraak maken? Of heeft u vragen over uw benodigde tuinonderhoud in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte.  Bent u op zoek naar schoonmaakoplossingen voor uw binnenruimte? DJM Bedrijfsdiensten voert ook regulieren schoonmaak uit, ondersteunt bij afvalscheiding en zorgt voor schone ramen.

Offerte aanvragen