Schoonmaakbedrijf Zwolle

Uw partner op het gebied van schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zwolle en omstreken? Dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wij bieden professionele schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan in Zwolle en omgeving. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, krijgen onze schoonmakers goede begeleiding en voeren wij regelmatig controles uit die de klant ook kan inzien. Door deze manier van werken zijn wij al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak.

Schoonmaak in Zwolle en omgeving

DJM Bedrijfsdiensten staat klaar voor al uw schoonmaakwerk in Zwolle en omgeving. Bent u op zoek naar onderhoud aan of de schoonmaak van uw kantoorpand of onderwijsinstelling? Wij verzorgen het voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakwerk, beschouwen onze klanten ons als een betrouwbare schoonmaakpartner. DJM Bedrijfsdiensten verzorgt uw schoonmaakwerk in veel verschillende branches:

Door al jaren in verschillende branches aan het werk te zijn, begrijpen wij als geen ander dat iedere branche vraagt om een unieke aanpak. Schoonmaak in de zorg eist bijvoorbeeld een steriele omgeving. Schoonmaak van een kantoorpand daarentegen, vraagt niet alleen om een schoon pand, maar ook om frisse werkplekken. Een schone werkomgeving zorgt namelijk voor betere prestaties, minder personeeluitval door ziekte en een nette en verzorgde uitstraling. Voor welke branche u ook op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, DJM Bedrijfsdiensten ontzorgt u volledig.

Diensten van Schoonmaakbedrijf Zwolle

DJM Bedrijfsdiensten is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Wij bieden verschillende onderhoudsdiensten aan om zo goed mogelijk op de wensen van de klant te kunnen inspelen. Dit onderscheidt ons van andere schoonmaakbedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan:

Glasbewassing

glasbewassing

– Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zwolle en omgeving? Onze glazenwassers zorgen voor een streeploos resultaat. Wij hebben professionele glazenwassers in dienst die langs kunnen komen wanneer het u uitkomt. Uw glasbewassing wordt gedaan door vakmensen met beschikking over het beste materiaal. Op deze manier kunnen alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

GLAZENWASSER NODIG?

Specialistische reiniging

specialistische-reiniging

– Heeft u een linoleum vloer die wel aan een goede schoonmaakbeurt toe is? Of wilt u schoonmaakwerkzaamheden op een bouwplaats laten uitvoeren? Onze professionele schoonmakers zijn in het bezit van een VCA-diploma en staan klaar voor al uw schoonmaakwerk dat een specialistische aanpak vereist.

PROFESSIONELE SCHOONMAKER NODIG?

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

– De uitstraling van uw bedrijf is bepalend voor de sfeer en de eerste indruk van uw klanten. Hierbij speelt niet alleen de binnenkant een rol, maar ook de buitenkant van uw pand! DJM Bedrijfsdiensten zorgt ervoor dat ook de buitenkant van uw pand representatief is voor uw bedrijf. Naast reguliere schoonmaak en glasbewassing kunnen wij ook uw tuinonderhoud verzorgen. Hiervoor werken wij samen met een erkend hoveniersbedrijf.

TUINONDERHOUD NODIG?

Reguliere schoonmaak

reguliere-schoonmaak

– Voor de reguliere schoonmaak werken wij met goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Op deze manier kunnen wij aan al uw wensen op het gebied van schoonmaak voldoen. Wij stemmen ons schoonmaakwerk af op uw wensen en evalueren de werkzaamheden regelmatig. Daarnaast wordt ons schoonmaakwerk ook beoordeeld door middel van een kwaliteitmeetsysteem.

SCHOONMAAKBEDRIJF NODIG?

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

– Heeft u onverhoopt last van muizen of ander ongedierte dat een hoop overlast bezorgt? Dat is behoorlijk vervelend. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen. Dankzij onze jarenlange ervaring in ongediertebestrijding kunnen onze gekwalificeerde medewerkers u van uw ongedierte afhelpen. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met ongedierteproblemen.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle?

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner in Zwolle en omgeving? Onze betrouwbare schoonmakers staan voor u klaar. Wij stemmen ons schoonmaakwerk goed af op uw wensen om een mooie samenwerking op te bouwen. Wilt u meer weten over DJM Bedrijfsdiensten of heeft u interesse in één van onze diensten? Wij komen graag met u in contact.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen