DJM Bedrijfsdiensten

Een schone werkomgeving is een belangrijke voorwaarde voor gezond en gemotiveerd personeel. Voor het beste resultaat heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf in Zwolle nodig. Een innovatief bedrijf dat met u meedenkt en gebruikmaakt van de modernste schoonmaakmethoden. DJM Bedrijfsdiensten is het schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt. We hebben verschillende vestigingen in het oosten van het land. Van hieruit werken we voor lokale klanten die een schoonmaakbedrijf of een glazenwasser in Zwolle zoeken.

Ook voor glazenwassers

DJM Bedrijfsdiensten is een multidisciplinair schoonmaakbedrijf. We onderscheiden ons door het feit dat we niet alleen schoonmaakdiensten leveren, maar ook professionele glazenwassers die de gevel van uw kantoor optimaal schoon houden. Onze glazenwassers zijn vakmensen die precies weten welke technieken ze moeten gebruiken en die er niet voor terugdeinzen om ook in Zwolle op grote hoogte hun werk te doen. Zij klimmen vol vertrouwen op de ladder, gevelinstallatie of hoogwerker om voor glimmend schone ramen te zorgen! Het resultaat hiervan mag duidelijk zijn: met een fris en schoon gebouw maakt u altijd een verzorgde en vooral betrouwbare indruk bij uw klanten.

Vraag offerte

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Schone werkplek

Mensen functioneren beter in een schone werkomgeving en DJM Bedrijfsdiensten neemt uiteraard ook elk interieur onder handen. Dit doen wij van werkplek tot sanitair. Met ons geeft u viezigheid en ziekteverwekkers geen kans. Hierdoor is er minder uitval door ziekte en dat is goed voor de productiviteit! Investeren in een schoonmaakbedrijf is dan ook een goede beslissing waar u geen spijt van zult krijgen. Kortom, voor iedereen die een schoonmaakbedrijf of glazenwasser zoekt in Zwolle is DJM Bedrijfsdiensten de juiste keuze!

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen