Schoonmaakbedrijf Zwolle

Uw partner op het gebied van schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf Zwolle en omstreken? Dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Wij bieden professionele schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan in Zwolle en omgeving. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om dit te kunnen garanderen krijgen onze schoonmakers goede begeleiding en voeren wij regelmatig controles uit die de klant ook kan inzien. Door deze manier van werken zijn wij al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van schoonmaak.

Djm schoonmaakdienst

Schoonmaak in Zwolle en omgeving

Voor al uw schoonmaakwerk in Zwolle en omgeving staat DJM Bedrijfsdiensten voor u klaar. Of u nu schoonmaak of onderhoud voor uw kantoorpand of in de industrie zoekt, wij verzorgen het voor u. Doordat wij al jaren actief zijn hebben wij veel ervaring op het gebied van schoonmaakwerk. Klanten beschouwen ons dan ook als een betrouwbare schoonmaakpartner. DJM Bedrijfsdiensten verzorgt uw schoonmaakwerk in de volgende branches:

 

Vraag offerte
logo_djm_mobile

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Door al onze ervaring in verschillende branches begrijpen wij goed dat iedere branche vraagt om een andere aanpak. Schoonmaak in de zorg vraagt bijvoorbeeld om een steriele omgeving. Voor de schoonmaak van uw kantoorpand is het belangrijk dat naast het pand ook de werkplekken goed schoongemaakt worden. Een schone werkomgeving zorgt voor beter werk, minder uitval van personeel door ziekte en bovendien ziet het er netjes en verzorgd uit. Voor welke branche u ook op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, DJM Bedrijfsdiensten ontzorgt u.

Diensten – Schoonmaakbedrijf Zwolle

DJM Bedrijfsdiensten is niet alleen een schoonmaakbedrijf, wij zijn meer dan dat. Wij bieden verschillende onderhoudsdiensten aan om zo goed mogelijk op de wensen van de klant te kunnen inspelen. Dit onderscheidt ons van andere schoonmaakbedrijven. Een overzicht van al onze diensten:

Glasbewassing

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Zwolle of omgeving? Onze glazenwassers zorgen voor een streeploos resultaat. Wij hebben professionele glazenwassers in dienst die zo vaak langskomen als u wilt. Uw glasbewassing wordt gedaan door vakmensen met het beste materiaal. Op deze manier kunnen alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Specialistische reiniging

Heeft u een linoleum vloer die schoongemaakt  of onderhouden moet worden? Of wilt u schoonmaakwerkzaamheden op een bouwplaats laten uitvoeren? Onze professionele schoonmakers zijn in het bezit van een VCA diploma en staan klaar voor al uw schoonmaakwerk dat een specialistische aanpak vereist.

Tuinonderhoud

Naast de binnenkant van uw bedrijf zorgen wij ook dat de buitenkant er netjes uit ziet. Naast de schoonmaak en glasbewassing kunnen wij ook het tuinonderhoud verzorgen. Hiervoor werken wij samen met een erkend hoveniersbedrijf.

Ongediertebestrijding

Heeft u last van muizen? Of is er een ander soort ongedierte wat u een hoop overlast geeft? Dat is behoorlijk vervelend. Wij kunnen dit voor u oplossen. Door onze jarenlange ervaring in ongediertebestrijding en onze gekwalificeerde medewerkers kunnen wij u van uw ongedierte afhelpen. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven.

Reguliere schoonmaak

Voor de reguliere schoonmaak werken wij met goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Op deze manier kunnen wij aan al uw wensen op het gebied van schoonmaak voldoen. Wij stemmen ons schoonmaakwerk af op uw wensen en evalueren deze werkzaamheden regelmatig. Daarnaast wordt ons schoonmaakwerk door middel van een kwaliteitsmeetsysteem ook beoordeeld.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle?

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner in Zwolle of omgeving? Onze betrouwbare schoonmakers staan voor u klaar. Wij stemmen ons schoonmaakwerk goed af op uw wensen om op deze manier een goede samenwerking op te bouwen. Wilt u meer weten over DJM Bedrijfsdiensten of heeft u interesse in één van onze diensten? Wij komen graag met u in contact.

Werkgebied DJM Bedrijfsdiensten

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen