DJM Bedrijfsdiensten

Voor een schoonmaakbedrijf in Zutphen bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres! Wij werken in meerdere plaatsen in het oosten van het land om onze klanten op lokaal niveau van dienst te zijn. We leveren traditionele schoonmaakdiensten voor de zakelijke markt, maar zijn ook gespecialiseerd in glasbewassing. Onze schoonmakers en glazenwassers werken ook in Zutphen en staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Schoonmaak

Eerst het interieur. Een goede hygiëne begint bij een goede schoonmaak. DJM Bedrijfsdiensten neemt het volledige schoonmaakwerk voor u uit handen. Elke dag, van werkplek tot toilet en sanitair. We zijn een innovatief bedrijf dat met u meedenkt en gebruikmaakt van de modernste schoonmaakmethoden. Dat doen we niet voor niets want mensen functioneren beter in een schone werkomgeving. De kans dat vuil en ziekteverwekkers zich verspreiden is kleiner waardoor ook de kans op uitval door ziekte minder wordt. En dat is goed voor de productiviteit!

Een schoon pand aan de binnenkant en buitenkant

Als schoonmaakbedrijf verzorgt DJM Bedrijfsdiensten niet alleen de binnenkant van elk pand, ook de buitenkant van uw kantoor wordt door onze professionele glazenwassers flink onder handen genomen. Met een fris en schoon gebouw maakt u altijd een verzorgde en betrouwbare indruk bij uw klanten. Onze glazenwassers in Zutphen zijn vakmensen die precies weten welke technieken ze moeten gebruiken en die er niet voor terugdeinzen om op grote hoogte hun werk te doen. Zij zorgen ervoor dat uw klanten zich welkom voelen. Kortom, wie op zoek is naar een schoonmaakbedrijf of glazenwasser voor Zutphen doet er goed aan eens te informeren bij DJM Bedrijfsdiensten.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen