Schoonmaakbedrijf Veghel

Bent u op zoek naar een bekwaam schoonmaakbedrijf in Veghel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten levert professioneel schoonmaakwerk voor bedrijven. Een frisse en hygiënische werkomgeving is belangrijk op de werkvloer. Zo zorgt u voor een lager percentage van zieke medewerkers en een grotere tevredenheid. DJM is uw schoonmaakbedrijf in Veghel en omgeving!

Over ons schoonmaakbedrijf Veghel

Sinds 1993 is DJM Bedrijfsdiensten een integere partner omtrent schoonmaak. Wij hebben ons bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. Wij zijn gevestigd in Deventer, maar zijn actief door heel Nederland. DJM Bedrijfsdiensten biedt een breed assortiment aan diensten, waardoor wij erg veelzijdig zijn. Bij ons kunt u terecht voor schoonmaak- en ondersteunde facilitaire diensten. Zoekt u een betrouwbare schoonmaakpartner in Veghel? Neem dan contact op met DJM Bedrijfsdiensten.

Verschillende diensten schoonmaakbedrijf Veghel

Gebruik maken van onze diensten? Dan stelt DJM Bedrijfsdiensten samen met u een plan van aanpak op, met duidelijke uitgangspunten. Voor bedrijven in Veghel en omgeving werken wij vanuit onze vestiging in Cuijk. DJM zorgt voor de juiste begeleiding van het DJM-personeel en streeft ernaar om voortdurend kwaliteit te leveren. De werkzaamheden worden dan ook structureel gecontroleerd. Wij werken voor verschillende markten, namelijk:

Kantoren

Het is belangrijk voor de gezondheid van het personeel om uw kantoorpand goed schoon en hygiënisch te houden. Bovendien heeft dit effect op de look & feel van uw kantoor, wat doorschijnt op uw klanten. Niemand wil een smerig kantoor. DJM maakt een schoon en opgeruimd kantoorpand voor u waar, zodat u zonder zorgen kunt werken. Daarnaast bieden wij ook glazenwassers aan voor het lappen van de ramen van uw kantoorpand. Zo straalt uw kantoor zowel van binnen als van buiten schoonheid uit.

Gezondheidszorg

Bij de gezondheidszorg hoort men gelijk de begrippen ‘hygiënisch’ en ‘schoon’. Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt om speciale aandacht die u bij DJM Bedrijfsdiensten kunt verwachten. Het vereist uiterste hygiëne, maar ook oog voor detail. Binnen de gezondheidszorg zijn wij op dit moment werkzaam voor onder andere huisartspraktijken, ziekenhuizen en tandartspraktijken.

Industrie

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerkzaamheden binnen een industriële omgeving in Veghel? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. DJM bedrijfsdiensten denkt met u mee om zo het hoofdzakelijke productieproces niet te verstoren.

Woningbouw

Wij hebben ruime ervaring met het schoonmaken van gebouwen met woningbouwverenigingen. Hierbij kan gedacht worden aan het schoonmaken van algemene ruimten binnen flatgebouwen of het lappen van de ramen waar bewoners zelf niet bij kunnen komen.

Schoonmaakbedrijf Veghel – DJM Bedrijfsdiensten

U kunt stoppen met uw zoektocht naar een schoonmaakbedrijf in Veghel! DJM Bedrijfsdiensten voorziet u omtrent het schoonmaken en opruimen van panden. Schoonmaken is een vak dat DJM voor u kan waarmaken. Met behulp van een juist plan van aanpak en het opstellen van concrete uitgangspunten, staan wij voor u klaar. Uiteraard staat hygiëne altijd op nummer één. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen