Schoonmaakbedrijf Uden

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf in Uden dat veel waarde hecht aan kwaliteit. Wij werken met betrouwbare schoonmakers en voeren regelmatig controles uit, die ook in te zien zijn voor de klant. Kiest u voor DJM Bedrijfsdiensten als schoonmaakbedrijf Uden, dan kiest u voor hoge kwaliteit.

Schoonmaakbedrijf Uden voor uw kantoor

Zoekt een schoonmaakbedrijf Uden voor uw kantoor? Dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten onder de pannen. Wij dragen graag ons steentje bij aan een representatieve en nette uitstraling voor uw kantoor. Met ons heeft u een schoonmaakpartner waar u op kunt vertrouwen. Door onze jarenlange ervaring omtrent schoonmaakwerk weten wij precies wat nodig en wenselijk is bij het schoonmaken van uw kantoor. Naast het schoonmaken van kantoren voeren wij ook schoonmaakwerk uit in andere branches, denk hierbij aan het onderwijs, vastgoed, industrie, gezondheidszorg en woningbouw.

Schoonmaakbedrijf Uden – onze diensten

Wij zorgen dat de schoonmaak voldoet aan alle eisen die u op dit gebied stelt. Ons schoonmaakwerk wordt volledig afgestemd op uw wensen en er vinden regelmatig evaluaties plaats. De beoordeling van ons werk gaat met behulp van een kwaliteitsmeetsysteem. Naast schoonmaakwerkzaamheden biedt DJM Bedrijfsdiensten ook diverse onderhoudsdiensten aan. Wij zijn meer dan een schoonmaakbedrijf in Uden. Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

Glasbewassing

Onze glasbewassing wordt gedaan door vakmensen met beschikking tot het beste materiaal. De professionele glazenwassers van DJM Bedrijfsdiensten komen zo vaak langs als u dat wilt. Tijdens de werkzaamheden worden de veiligheidsvoorschriften ten alle tijden nauwkeurig nageleefd. U bent verzekerd van streeploos resultaat met onze glasbewassing.

Specialistische reiniging

Bij het schoonmaken en onderhouden van een linoleum vloer of het schoonmaken op een bouwplaats is specialistische reiniging nodig. Ook in sommige andere gevallen is  specialistische reiniging vereist. Dit type reiniging kunt u overlaten aan DJM Bedrijfsdiensten schoonmaakbedrijf Uden. Wij zijn in het bezit van een VCA-diploma en voeren uw schoonmaakwerk uit dat een specialistische reiniging nodig heeft.

Tuinonderhoud

Wij zorgen voor zowel een nette binnenkant als buitenkant van uw bedrijf. DJM Bedrijfsdiensten is dan ook in te schakelen voor tuinonderhoud. Voor tuinonderhoud werken wij samen met een erkend hoveniersbedrijf.

Ongediertebestrijding

Muizen en andere ongedierten kunnen voor flink wat overlast zorgen. Overlast waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt, daarom lossen wij dit probleem voor u op. Wij beschikken over jarenlange ervaring in ongediertebestrijding en gaan snel en vakkundig te werk. Onze gekwalificeerde medewerkers helpen zowel particulieren als bedrijven van ongedierte af.

Wat kost een schoonmaakbedrijf Uden?

De kosten van ons schoonmaakbedrijf in Uden is afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing of andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Offerte aanvragen