DJM Bedrijfsdiensten

Ook wanneer u een schoonmaakbedrijf Raalte zoekt kan DJM Bedrijfsdiensten u van dienst zijn. Raalte is een van de plaatsen waar wij een vestiging hebben, en van waaruit wij onze schoonmaakwerkzaamheden coördineren. U wilt uiteraard een schoonmaak partner waar u op aan kunt en niet achteraan hoeft. Daarom verzekeren wij onze klanten van kwaliteit en goede service. Dus voor een betrouwbaar partner op het gebied van schoonmaak en reiniging kunt u bij ons terecht.

Schoonmaak, glasbewassing en meer

DJM Bedrijfsdiensten verzorgt voor haar relaties alle werkzaamheden op het gebied van schoonmaak en reiniging. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van bedrijfspanden, het schoonmaken van werkplaatsen, specialistische reiniging en de schoonmaak van kantines en bedrijfsrestaurants. Maar ook voor een glazenwasser, de bestrijding van ongedierte of tuinonderhoud kunt u uiteraard een beroep doen op ons. Bent u benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze professionals.

Niet zomaar schoonmaak

Wij van DJM Bedrijfsdiensten opereren in zes verschillende markten. U kunt bij ons terecht voor onder andere de schoonmaak van uw kantoorpand en vastgoed. Maar ook zijn gespecialiseerd in schoonmaak van onderwijsinstanties, gezondheidszorg, woningbouw projecten en industrie. Dit soort schoonmaak vergt een speciale aanpak, onze werknemers zijn hier professioneel voor opgeleid en beschikken over de nodige ervaring. Tevens werken wij uitsluitend met het beste materiaal en streven wij altijd naar het maximum. Wij hebben een breed klantenportefeuille gevuld met diverse tevreden klanten. Bekijk hier al onze referenties.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen