DJM Bedrijfsdiensten

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Oldenzaal dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten is opgericht in 1983 en heeft haar bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit.

Veelzijdig en vakkundig

Wij zijn gespecialiseerd in de totaal schoonmaak voor bedrijven en non-profit instellingen waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, winkels, showrooms, overheidsgebouwen en banken. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwschoonmaken of specialistische reiniging onze mensen werken volgens de richtlijnen van HACCP en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Sanitaire voorzieningen

Tevens leveren wij in heel Nederland tegen scherpe tarieven sanitaire voorzieningen van onder andere de merken Satino en Initial. Goede kwaliteit toiletrolautomaten, handdoekautomaten, damesverbandcontainers en schoonloopmatten. Bestel gemakkelijk verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, zeep en papieren vouwhanddoekjes via onze webshop, per mail of telefonisch zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft.

Kwaliteit en teamspirit

Een grote verdienste daarnaast is het werken als team, het zogenaamde ‘wij-gevoel’. De mensen in Almelo achter DJM Bedrijfsdiensten zullen er alles aan doen om de gevraagde kwaliteit door u als klant te bieden en met dit doel voor ogen tekenen wij graag voor ons vak.

Schoon in Twente

Onze mensen komen uit uw eigen regio en werken snel, grondig en flexibel. Wij zijn de juiste schoonmaakpartner in Twente. U bent altijd gegarandeerd van een schone leef- en werkomgeving. Op zoek naar professionaliteit en een scherp tarief? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Glashelder en een adviesgesprek op maat

Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag volgens het vaste principe van de vier i’s. Dit principe garandeert een efficiënte facilitaire dienst binnen uw bedrijf of instelling.

Inventarisatie

Wij inventariseren de betreffende ruimtes, afwerkmaterialen en de vierkante meters binnen uw gebouw. In combinatie met uw persoonlijke wensen komen wij tot maatwerk voor uw facilitaire dienst. Een realistische inschatting van de werkzaamheden met oog voor zowel de uitvoer als een aanzienlijke kostenreductie. Bij de inventarisatie zal tevens gekeken worden naar arbo-technische voorwaarden om de werkzaamheden veilig uit te voeren.

Implementatie

Indien u naar aanleiding van de inventarisatie ervoor kiest om de schoonmaakdienst uit te besteden implementeren wij de uitvoer van de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Integratie

Een gedegen schoonmaakbestek integreren binnen uw eigen schoonmaakdienst behoort ook tot de mogelijkheden. Door middel van instructie en training ‘on the job’ begeleiden wij uw mensen naar een soepele en efficiënte manier van werken. Wij verzorgen de werkprogramma’s, de periodieke planners, de instructie en desgewenst de bijsturing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen bepaalde specialistische werkzaamheden aan ons uit te besteden en deze te integreren binnen uw eigen dienst. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging en het reinigen van raambekleding.

Inspectie

Na de implementatie en integratie zien wij toe op de correcte uitvoer van de werkzaamheden. De periodieke inspectie op de technische kwaliteit wordt uitgevoerd door onze kwaliteitsinspecteurs op basis van DKS of VSR. Als facilitair manager ontvangt u hiervan een gedetailleerd verslag. Bij de inspectie wordt gelet op zowel de kwaliteit van de uitvoer als het juist gebruiken van materialen, middelen en machines.

U ontvangt altijd een glasheldere offerte met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Het resultaat is een efficiënte facilitaire dienst. Naast Oldenzaal is DJM Bedrijfsdiensten ook het schoonmaakbedrijf in Enschede, Hengelo en natuurlijk de omliggende omgeving.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen