Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Uw partner op het gebied van schoonmaak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Nijmegen of omgeving? Zoek niet verder. DJM Bedrijfsdiensten is uw partner op het gebied van allerlei schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner voor diverse klanten. Wij leveren een constante kwaliteit, zorgen ervoor dat onze werkzaamheden zorgvuldig gecontroleerd worden en onze schoonmakers krijgen goede begeleiding. Kwaliteit is bij ons dan ook belangrijker dan kwantiteit.

Schoonmaakwerkzaamheden in Nijmegen en omgeving

DJM-Man-schoonmaker

DJM Bedrijfsdiensten verzorgt uw schoonmaak in Nijmegen en omgeving. Wij zijn werkzaam in verschillende branches en hebben op deze manier een schat aan ervaring opgebouwd. Voor verschillende opdrachtgevers voeren wij al jaren betrouwbaar schoonmaakwerk uit. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij zijn als schoonmaakbedrijf actief in de volgende markten:

Elke markt vraagt om een andere aanpak wat betreft schoonmaak. Zo vergt schoonmaak bij tandartspraktijken of schoonmaak in ziekenhuizen een zeer specialistische aanpak omdat dit een schone, steriele omgeving moet zijn. Bij schoonmaak in de industrie is het belangrijk dat het productieproces zo min mogelijk beïnvloed wordt en bij schoonmaak in het onderwijs werken wij vaak om de lesroosters heen. In welke branche u dan ook een schoonmaakbedrijf zoekt, DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen – onze diensten

DJM Bedrijfsdiensten biedt verschillende schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan. Op deze manier kunnen wij volledig op de wensen van de klant inspelen en op deze manier schoonmaak van hoge en stabiele kwaliteit leveren. Dit maakt ons uniek en onderscheidend in de schoonmaakbranche. De verschillende diensten die wij aanbieden zijn:

Reguliere schoonmaak

Bij DJM Bedrijfsdiensten hebben wij betrouwbaar en professioneel schoonmaakpersoneel in dienst. Onze medewerkers krijgen veel begeleiding en scholing om zo de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten te waarborgen. Daarnaast werken wij met schoonmaakmiddelen die milieuverantwoord zijn. Onze klanten kunnen bovendien de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten controleren door ons eigen kwaliteitsmeetsysteem.

Glasbewassing

Ook voor uw glasbewassing kunt u bij DJM Bedrijfsdiensten terecht. Wij werken met vakmensen en professioneel materieel om een streeploos resultaat te garanderen. Daarnaast kunt u het aantal keer zelf bepalen. Onze glazenwassers werken volgens strikte veiligheidsvoorschriften en door goede scholing houden wij onze glazenwassers hier ook van op de hoogte.

Specialistische reiniging

Onze schoonmakers zijn in het bezit van het VCA Diploma. Op deze manier bent u verzekerd van professioneel schoonmaakwerk. Of het nou gaat om de reiniging van een tapijt, of juist om specialistische reiniging in de industrie, onze schoonmaak experts staan voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze specialistische reiniging? Kijk hier voor meer informatie.

Tuinonderhoud in Nijmegen en omgeving

Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u bij DJM Bedrijfsdiensten terecht. Naast de binnenkant van uw bedrijfspand is een eerste indruk ook belangrijk. DJM Bedrijfsdiensten werkt hiervoor samen met een erkend hoveniersbedrijf zodat naast de binnenkant van uw pand ook de buitenkant er verzorgd uit ziet.

Ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Dat is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig kunnen wij u helpen. Heeft u last van vliegende of kruipende insecten, houtaantastende insecten of knaagdieren? Onze professionals zijn gekwalificeerd om al uw ongedierte te bestrijden en dit in de toekomst te voorkomen. Wij bestrijden ongedierte bij zowel particulieren als bedrijven.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen inhuren?

DJM Bedrijfsdiensten is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Nijmegen en omgeving. Voor al onze diensten hebben wij gekwalificeerde medewerkers in dienst. Voor een schone werkomgeving moet u bij DJM Bedrijfsdiensten zijn. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Nijmegen en omgeving? Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over de mogelijkheden van DJM Bedrijfsdiensten? Wij komen graag met u in contact.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen