Schoonmaakbedrijf Meppel

De schoonmaak van uw bedrijf is belangrijk. Hoe belangrijk? Het is het eerste visitekaartje voor uw klanten. Bovendien, een schone werkomgeving is een fijne werkomgeving. Uw personeel voelt zich beter en de productiviteit gaat omhoog. DJM Bedrijfsdiensten regelt dit voor u. Naast de reguliere schoonmaak zijn wij onder andere ook gespecialiseerd in de glasbewassing, ongediertebestrijding, tuin onderhoud en schoonmaak in de industrie.

DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten stellen wij kwaliteit boven kwantiteit. Samen met u streven wij naar een goede samenwerking om zo tot de beste resultaten te komen. Dit heeft er toe geleid dat wij al vele klanten aan onze portefeuille hebben mogen toevoegen. Ieder bedrijf is uniek en heeft dus behoefte aan een gepersonaliseerde manier van schoonmaak. Voor al uw schoonmaak wensen in Meppel en omgeving staat DJM Bedrijfsdiensten voor u klaar. Betrouwbaar en betrokken, een partner op het gebied van schoonmaak.

Onze schoonmaakdiensten in Meppel

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud in de regio Meppel? Zoek niet verder. DJM Bedrijfsdiensten biedt verschillende schoonmaakdiensten die ook nog eens op uw wensen kunnen worden afgestemd. Bent u op zoek naar schoonmaak buiten kantoortijden? Of zoekt u specialistische schoonmaak voor uw productieruimte in de industrie? DJM Bedrijfsdiensten zorgt uw bedrijf er weer spik en span uit ziet. Wij zijn u onder andere van dienst in de volgende markten:

Schoonmaak in ziekenhuizen vergt een andere aanpak dan schoonmaak in onderwijs. Wij leveren dan ook kwaliteit boven kwantiteit. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor een verzorgingstehuis, een middelbare school of naar een industrieel reinigingsbedrijf, DJM Bedrijfsdiensten biedt het allemaal. Samen met u maken we een plan zodat wij onze schoonmaakdiensten perfect kunnen afstemmen op uw productieproces. Zo is in het onderwijs schoonmaak in de avonduren wellicht ideaal terwijl in een restaurant het overdag beter uitkomt.

Onze schoonmaakdiensten

Naast de reguliere schoonmaak van uw bedrijfspand biedt DJM Bedrijfsdiensten verschillende andere schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan. De buitenkant van uw bedrijf is het visitekaartje voor klanten. Het onderhoud van uw tuin, schone ramen en een nette entree dragen bij aan een goede eerste indruk van uw bedrijf. Ook hierin kan DJM Bedrijfsdiensten u voorzien. Wij bieden de volgende diensten op het gebied van schoonmaak en onderhoud in de regio Meppel:

Reguliere schoonmaak

Ons personeel is betrouwbaar en goed opgeleid zodat zij goed schoonmaakwerk van kwaliteit leveren. Die kwaliteit waarborgen wij door ons kwaliteitsmeetsysteem. Door de combinatie van deze zaken garanderen wij een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Glasbewassing

DJM Bedrijfsdiensten heeft meerdere professionele glazenwassers in dienst met een echte passie voor het vak. Streeploze ramen op iedere hoogte? Onze glazenwassers staan voor u klaar!

Specialistische schoonmaak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Meppel die specialistische schoonmaakdiensten levert voor bijvoorbeeld in de industrie? DJM Bedrijfsdiensten zorgt voor de schoonmaak van werkplekken, spanten, leidingen en lampen. Ook de schoonmaak van machines is geen enkel probleem.

Afvalcontainers

Als u het legen en leveren van afvalcontainers wilt uitbesteden kunt u bij DJM Bedrijfsdiensten terecht. U beslist hoe vaak en wanneer, wij regelen de rest.

Schoonmaakbedrijf Meppel – DJM Bedrijfsdiensten

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Meppel voor een eenmalige schoonmaakactie? Of wilt u liever iets periodieks? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag vrijblijvend advies of stellen een vrijblijvende offerte op. DJM Bedrijfsdiensten wordt graag uw professionele partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen