Schoonmaakbedrijf Enschede

Is uw bedrijf gevestigd in Enschede en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare schoonmaakpartner? DJM Bedrijfsdiensten is opgericht in 1983 en heeft haar bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. DJM bedrijftdiensten voer schoonmaakwerkzaamheden uit in heel Nederland. Zo ook in Enschede en omgeving.

Schoonmaak diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de totaal schoonmaak voor bedrijven en non-profit instellingen waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, winkels, showrooms, overheidsgebouwen en banken. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwschoonmaken of specialistische reiniging onze mensen werken volgens de richtlijnen van HACCP en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Reguliere schoonmaak

Wij staan voor u klaar als het gaat om reguliere schoonmaak. Dankzij ons goed opgeleide personeel zijn wij er van verzekerd dat de schoonmaak van uw vestiging alle tijd en aandacht krijgt dat het verdient. Lees meer over reguliere schoonmaak.

Glasbewassing

Zoekt u een schoonmaakpartner die de glasbewassing van uw pand in Enschede onder handen neemt? Dankzij DJM Bedrijfsdiensten bent u verzekerd van stralend schone ramen. Immers zijn schone ramen van essentieel belang voor de uitstraling van uw pand, vind u niet? Meer weten over onze glasbewassing werkzaamheden? Lees direct meer.

Tuinonderhoud

Een eerste indruk is belangrijk! Deze wordt aan de buitenkant van uw pand al gevormd. Het is daarom van belang dat uw tuin er verzorgd uitziet. DJM Bedrijfsdiensten verzorgt in samenwerking met een erkend hoveniersbedrijf het onderhoud van uw tuin.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in het kader van schoonmaak en/of onderhoud? Bekijk als onze diensten.

Sanitaire voorzieningen

Tevens leveren wij in heel Nederland tegen scherpe tarieven sanitaire voorzieningen van onder andere de merken Satino en Initial. Goede kwaliteit toiletrolautomaten, handdoekautomaten, damesverbandcontainers en schoonloopmatten. Bestel gemakkelijk verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, zeep en papieren vouwhanddoekjes via onze webshop, per mail of telefonisch zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft.

 

DJM Bedrijfsdiensten

Kwaliteit en teamspirit

Een grote verdienste daarnaast is het werken als team, het zogenaamde ‘wij-gevoel’. De mensen in Enschede achter DJM Bedrijfsdiensten zullen er alles aan doen om de gevraagde kwaliteit door u als klant te bieden en met dit doel voor ogen tekenen wij graag voor ons vak.

Schoon in Twente

Onze mensen komen uit uw eigen regio en werken snel, grondig en flexibel. Wij zijn de juiste schoonmaakpartner in Twente. U bent altijd gegarandeerd van een schone leef- en werkomgeving. Op zoek naar professionaliteit en een scherp tarief? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.