Schoonmaakbedrijf Enschede

Is uw bedrijf gevestigd in Enschede en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare schoonmaakpartner? DJM Bedrijfsdiensten heeft al ruim 35 jaar ervaring en dankt haar bestaansrecht aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. DJM bedrijfsdiensten voert schoonmaakwerkzaamheden uit in heel Nederland. Zo ook in Enschede en omgeving.

Schoonmaakdiensten

Wij zijn gespecialiseerd in de gehele schoonmaak van bedrijven en non-profit instellingen, waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, winkels, showrooms, overheidsgebouwen en banken. U kunt bij ons terecht voor al uw schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwschoonmaak en specialistische reiniging. Onze mensen werken altijd volgens de richtlijnen van HACCP en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Reguliere schoonmaak – Wij staan voor u klaar als het gaat om reguliere schoonmaak. Dankzij ons goed opgeleide personeel kunnen wij u ervan verzekeren dat de schoonmaak van uw vestiging alle tijd en aandacht krijgt die het verdient.

Lees meer over onze reguliere schoonmaakdiensten.

 

 

Glasbewassing – Zoekt u een schoonmaakpartner die de glasbewassing van uw pand in Enschede onder handen neemt? Dankzij DJM Bedrijfsdiensten bent u verzekerd van stralend schone ramen. Schone ramen zijn van essentieel belang voor de uitstraling van uw pand. Meer weten over onze glasbewassingwerkzaamheden?

glasbewassing in Enschede

Lees direct meer.

 

 

Tuinonderhoud – De eerste indruk is belangrijk! Klanten vormen hun eerste indruk al aan de buitenkant van uw pand. Het is daarom van belang dat uw tuin er verzorgd uitziet. DJM Bedrijfsdiensten verzorgt in samenwerking met een erkend hoveniersbedrijf het onderhoud van uw tuin.

Sanitaire voorzieningen – Tevens leveren wij door heel Nederland sanitaire voorzieningen van onder andere de merken Satino en Initial tegen scherpe tarieven. Denkt u hierbij aan goede kwaliteit toiletrolautomaten, handdoekautomaten, damesverbandcontainers en schoonloopmatten. Bestel gemakkelijk verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, zeep en papieren vouwhanddoekjes via onze webshop, per mail of telefonisch, zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen in het kader van schoonmaak en/of onderhoud?

Bekijk al onze diensten.

 

 

Kwaliteit en teamspirit

Een grote verdienste is het werken als team, met het zogenaamde ‘wij-gevoel’. De mensen achter DJM Bedrijfsdiensten in omgeving Enschede zullen er alles aan doen om de gevraagde kwaliteit te bieden. Met dit doel voor ogen tekenen wij graag voor ons vak. Onze mensen komen uit uw eigen regio en werken snel, grondig en flexibel. Wij zijn de juiste schoonmaakpartner in Twente. U bent altijd gegarandeerd van een schone leef- en werkomgeving. Op zoek naar professionaliteit en een scherp tarief? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs maken graag een afspraak op locatie om uw wensen door te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag volgens het vaste principe van de vier i’s. Dit principe garandeert een efficiënte facilitaire dienst binnen uw bedrijf of instelling:

Inventarisatie

Wij inventariseren de betreffende ruimtes, afwerkmaterialen en de vierkante meters binnen uw gebouw. Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt komen wij tot maatwerk voor uw facilitaire dienst. We maken een realistische inschatting van de werkzaamheden met oog voor zowel de uitvoer als een aanzienlijke kostenreductie. Bij de inventarisatie zal tevens gekeken worden naar arbo-technische voorwaarden om de werkzaamheden veilig uit te voeren.

Implementatie

Indien u naar aanleiding van de inventarisatie ervoor kiest om de schoonmaakdienst aan ons uit te besteden, implementeren wij de uitvoer van de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Integratie 

Tot de mogelijkheden behoort ook de integratie van een gedegen schoonmaakbestek binnen uw eigen schoonmaakdienst. Door middel van instructie en training on the job begeleiden wij uw mensen naar een soepele en efficiënte manier van werken. Wij verzorgen de werkprogramma’s, de periodieke planners, de instructie en desgewenst de bijsturing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen bepaalde specialistische werkzaamheden aan ons uit te besteden en deze te integreren binnen uw eigen dienst. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging en het reinigen van raambekleding.

Inspectie

Na de implementatie en integratie zien wij toe op de correcte uitvoer van de werkzaamheden. De periodieke inspectie op de technische kwaliteit wordt uitgevoerd door onze kwaliteitsinspecteurs op basis van DKS of VSR. Als facilitair manager ontvangt u hiervan een gedetailleerd verslag. Bij de inspectie wordt gelet op zowel de kwaliteit van de uitvoer als het juist gebruiken van materialen, middelen en machines.

U ontvangt altijd een glasheldere offerte met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat is een efficiënte facilitaire dienst. Naast Enschede is DJM Bedrijfsdiensten ook het schoonmaakbedrijf in Almelo, Oldenzaal, Hengelo en omliggende omgevingen.

  • Een vrijblijvende offerte binnen 2 dagen
  • Wij geven u direct inzicht in de kosten
  • Wij bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen