Schoonmaak in Eindhoven

In de schoonmaakbranche is niets zo belangrijk als kwaliteit en goede service. Hygiëne is één van de belangrijkste zaken op de werkvloer, niet alleen voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van de medewerkers. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving, die u verzekert van een service waar u geen omkijken naar heeft? DJM Bedrijfsdiensten is sinds 1993 partner op het gebied van schoonmaak en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in de branche. Meer informatie? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag met elke vraag op het gebied van reiniging.

DJM Bedrijfsdiensten

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel, regionaal werkend schoonmaakbedrijf, onder andere actief als schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving. Onze hoofddienst is schoonmaak en glasbewassing van scholen en bedrijven, maar ook voor specialistische reiniging, tuinonderhoud, afvalcontainers en ongediertebestrijding kunt u ons inschakelen. Daarnaast levert DJM diverse sanitaire voorzieningen. Deze vindt u in onze webshop.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Gebruik maken van onze diensten? Dan stellen wij samen met u een plan van aanpak op, met heldere uitgangspunten. Voor bedrijven in Eindhoven en omgeving werken wij vanuit onze vestiging in Cuijk. We zorgen voor goede begeleiding van ons personeel en streven ernaar om constante kwaliteit te leveren. De werkzaamheden worden dan ook met enige regelmaat gecontroleerd. Wij werken voor verschillende markten, namelijk:

Industrie

Op zoek naar een schoonmaakpartner voor uw industriebedrijf? DJM Bedrijfsdiensten! Wij denken met u mee om het primaire productieproces niet te verstoren. Met een plan van aanpak en heldere uitgangspunten is DJM Bedrijfsdiensten uw schoonmaakpartner. om uw processen flexibel te ondersteunen.

Woningbouw

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met woningbouwverenigingen? Gevonden! In deze branche kunt u denken aan werkzaamheden als ramen lappen (waar bewoners zelf niet bij kunnen), schoonmaken van algemenen ruimtes binnen flatgebouwen en zo verder.

Kantoren

Een schoon en hygiënisch kantoor is van groot belang voor de look & feel van uw bedrijf. Een schoon en opgeruimd kantoorpand, waarin u zonder zorgen kunt werken, is het streven.

Schoonmaak Eindhoven – DJM Bedrijfsdiensten

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven? DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar. Schoonmaken is een vak, dat wij voor u waarmaken. Met het juiste plan van aanpak, heldere uitgangspunten en hygiëne altijd op nummer één staan onze medewerkers voor u klaar. Wij beschikken over de beste glazenwassers en schoonmakers van Nederland, allemaal in het bezit van een VCA-diploma. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van DJM Bedrijfsdiensten? We komen graag met u in contact.

Offerte aanvragen