Schoonmaak in Eindhoven

In de schoonmaakbranche is niets zo belangrijk als kwaliteit en goede service. Hygiëne is één van de belangrijkste zaken op de werkvloer, niet alleen voor uw eigen gezondheid maar ook voor de gezondheid van de medewerkers. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving, die u verzekert van een service waar u geen omkijken naar heeft? DJM Bedrijfsdiensten is sinds 1993 partner op het gebied van schoonmaak en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in de branche. Meer informatie? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag met elke vraag op het gebied van reiniging.

DJM Bedrijfsdiensten

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel, regionaal werkend schoonmaakbedrijf, onder andere actief als schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving. Onze hoofddienst is schoonmaak en glasbewassing van scholen en bedrijven, maar ook voor specialistische reiniging, tuinonderhoud, afvalcontainers en ongediertebestrijding kunt u ons inschakelen. Daarnaast levert DJM diverse sanitaire voorzieningen. Deze vindt u in onze webshop.

DJM- Schoonmaakbedrijf Eindhoven | Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Gebruik maken van onze diensten? Dan stellen wij samen met u een plan van aanpak op, met heldere uitgangspunten. Voor bedrijven in Eindhoven en omgeving werken wij vanuit onze vestiging in Cuijk. We zorgen voor goede begeleiding van ons personeel en streven ernaar om constante kwaliteit te leveren. De werkzaamheden worden dan ook met enige regelmaat gecontroleerd. Wij werken voor verschillende markten, namelijk: