Schoonmaak in Deventer

U wilt verzekerd zijn van kwaliteit en goede service als het gaat om de schoonmaak van uw ruimte. Logisch, want goede hygiëne is van essentieel belang voor uw gezondheid en de gezondheid van uw medewerkers. U wilt een partner waar u niet achteraan hoeft en die u kan verzekeren dat het beste resultaat behaald wordt. DJM Bedrijfsdiensten is sinds 1993 partner op het gebied van schoonmaak en heeft haar bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. Zoekt u een betrouwbare schoonmaak partner in Deventer of omgeving? Neem dan contact op met DJM Bedrijfsdiensten, erkend schoonmaakbedrijf Deventer.

Schoonmaak in Deventer

Over DJM Bedrijfsdiensten

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel regionaal werkend schoonmaakbedrijf met haar hoofdvestiging in Deventer. Onze klantenportefeuille is gevuld met meer dan tevreden klanten. De schoonmaak die DJM Bedrijfsdiensten biedt, is veelzijdig. DJM Bedrijfsdiensten is een professionele partner voor een breed scala aan schoonmaak- en ondersteunende facilitaire diensten. Wij werken voor verschillende markten, namelijk:

Kantoren

Werken en vergaderen in een schoon en opgeruimd kantoorpand, dat is het streven. Een schoon kantoor is niet alleen van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast zijn uw medewerkers met een prettig gevoel aan het werk dankzij een hygiënische werkplek.

Bekijk de kantoren markt

 

 

Onderwijs

De term schoonmaakpartner is nóg meer van toepassing bij het schoonmaken van scholen. Het succes valt of staat met een nauwe samenwerking. Wij streven naar het maximale resultaat. Dit resultaat behaald DJM Bedrijfsdiensten middels een realistische calculatie, gebaseerd op decennialange ervaring op gebied van het schoonhouden van scholen. Middels een heldere communicatie over de gemaakte afspraken zijn wij als geen ander in staat om, ook binnen een beperkt budget, tot een stuk maatwerk te komen.

Bekijk het onderwijs markt

 

 

Industrie

Als u op zoek bent naar een partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden binnen een industriële omgeving dan kunt u bij DJM Bedrijfsdiensten terecht. Wij denken zoveel mogelijk met u mee om het primaire productieproces niet te verstoren. Aan ons heeft u de juiste schoonmaakpartner om uw processen flexibel te ondersteunen.

Bekijk de Industrie markt

 

 

Vastgoed

Als vastgoedbeheerder vindt u het ongetwijfeld erg van belang dat uw panden er verzorgd uitzien. Daarnaast is het, als u meerder panden in beheer hebt, lastig om alle panden dagelijks te controleren. Om deze reden zijn wij ook de oren en ogen ter plaatse.

Bekijk het vastgoed markt

 

 

Woningbouw

DJM Bedrijfsdiensten heeft ruime ervaring met het schoonmaken van complexen van woningbouwverenigingen. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van algemene ruimten binnen flatgebouwen of het wassen van de ramen waar bewoners zelf niet bij kunnen komen.

Bekijk de woningbouw markt

 

 

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg hebben de begrippen ‘hygiënisch’ en ‘schoon’ een grote betekenis. Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt dan ook om speciale aandacht. Het vereist optimale hygiëne, maar ook oog voor discretie. Binnen de gezondheidszorg zijn wij op dit moment werkzaam voor onder andere tandartspraktijken, huisartspraktijken en ziekenhuizen.

Bekijk de gezondheidszorg markt

 

 

Uw glazen wassen

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de binnenkant van elk pand, en ook de buitenkant van uw kantoor wordt door onze professionele glazenwassers flink onder handen genomen. Met een fris en schoon gebouw maakt u altijd een verzorgde indruk bij uw klanten. Onze glazenwassers zijn vakmensen die precies weten welke technieken ze moeten gebruiken en die er niet voor terugdeinzen om op grote hoogte hun werk te doen. Zij zorgen ervoor dat uw klanten zich welkom voelen en dat uw werknemers altijd door fris gewassen ramen naar buiten kunnen kijken.

Professionele glazenwassers inhuren

 

 

Schoonmaakbedrijf Deventer – DJM Bedrijfsdiensten

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Deventer? Welkom bij DJM Bedrijfsdiensten. Wij zijn het schoonmaakbedrijf in Deventer voor u. Een goede hygiëne begint bij een goede schoonmaak en van alle schoonmaakbedrijven die er zijn willen wij de beste schoonmakers en glazenwassers inzetten. In een schone omgeving voelen mensen zich veel prettiger en dat komt de productiviteit ten goede. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen