Schoonmaak in Cuijk

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Cuijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten levert professioneel schoonmaakwerk voor bedrijven. Een schone en hygiënische werkomgeving is belangrijk op de werkvloer. Dit zorgt voor een lager ziekteverzuim en een grotere tevredenheid onder zowel medewerkers als klanten. DJM is uw schoonmaakpartner in Cuijk en omgeving!

Schoonmaakpersoneel

Op zoek naar (tijdelijk) schoonmaakpersoneel? Ook daar kunnen we uw onderneming mee helpen. Onze mensen kennen de  HACCP-richtlijnen en zijn betrouwbaar en bekwaam. Schoonmaken is een vak. Daarom vinden wij het belangrijk om vakkundige, goed opgeleide mensen in te zetten. Gebruik maken van onze personeelsdiensten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

DJM-21-1

DJM Bedrijfsdiensten Cuijk

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. DJM Bedrijfsdiensten staat sinds haar oprichting in 1993 garant voor kwaliteit en het nakomen van afspraken. Vanuit onze vestiging in Cuijk leveren wij schoonmaak- en onderhoudsdiensten in de regio. Op de Over Onspagina kunt u direct contact opnemen met de medewerkers in Cuijk. Naast onze reguliere schoonmaak bieden wij onder andere: