Schoonmaak in Cuijk

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Cuijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten levert professioneel schoonmaakwerk voor bedrijven. Een schone en hygiënische werkomgeving is belangrijk op de werkvloer. Dit zorgt voor een lager ziekteverzuim en een grotere tevredenheid onder zowel medewerkers als klanten. DJM is uw schoonmaakpartner in Cuijk en omgeving!

Schoonmaakpersoneel

Op zoek naar (tijdelijk) schoonmaakpersoneel? Ook daar kunnen we uw onderneming mee helpen. Onze mensen kennen de  HACCP-richtlijnen en zijn betrouwbaar en bekwaam. Schoonmaken is een vak. Daarom vinden wij het belangrijk om vakkundige, goed opgeleide mensen in te zetten. Gebruik maken van onze personeelsdiensten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

DJM Bedrijfsdiensten Cuijk

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. DJM Bedrijfsdiensten staat sinds haar oprichting in 1993 garant voor kwaliteit en het nakomen van afspraken. Vanuit onze vestiging in Cuijk leveren wij schoonmaak- en onderhoudsdiensten in de regio. Op de Over Onspagina kunt u direct contact opnemen met de medewerkers in Cuijk. Naast onze reguliere schoonmaak bieden wij onder andere:

Glasbewassing

Bent u op zoek naar een glazenwasser die kwalitatief goed werk levert? DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar. Wij hebben glazenwassers in dienst die over professioneel materiaal beschikken, veel ervaring hebben op het gebied van glasbewassing en echte vakmensen zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw gebouw er weer schoon en streeploos uit ziet.

Tuinonderhoud

Naast de schoonmaak van de binnenkant van uw bedrijf, is de buitenkant uiteraard ook belangrijk. DJM Bedrijfsdiensten verzorgt – in samenwerking met een erkend hoveniersbedrijf – het onderhoud aan de tuin rondom uw bedrijfspand.

Specialistische schoonmaak

Sommige schoonmaak diensten vereisen een specialistische aanpak. Onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma, zodat zij in Cuijk en omgeving ook uw specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren.Hierbij kunt u denken aan:

 • gevelreiniging
 • tapijtreiniging
 • kristalliseren van natuurstenen vloeren
 • polymeren van linoleum of marmoleum vloeren
 • bouwplaats opruiming
 • bouwketen schoonmaak

Ongedierte bestrijding

Helaas ontkomt u niet altijd aan ongedierte. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn inzetbaar voor het bestrijden en voorkomen van ongedierte. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij zowel particulieren en bedrijven ontzorgen op dit gebied.

Wasservice

Bent u door de dagelijkse drukte niet in de gelegenheid uw wasgoed zelf te wassen? Geen enkel probleem, onze schoonmaaksters verzamelen uw wasgoed. Na een grondige wasbeurt, wordt uw wasgoed weer bij u afgeleverd.

Sanitaire voorzieningen

Wij leveren moderne en kwalitatief goede sanitaire voorzieningen. Onze sanitaire voorzieningen zijn van merken als CWS en Initial. U kunt bij u ons de volgende producten bestellen:

 • Toiletrolautomaten
 • Handdoekautomaten
 • Geurverstuivers
 • Damesverbandcontainers
 • Schoonloopmatten
 • Overige sanitaire voorzieningen

Wilt u graag producten bestellen? Dat kan. Wij leveren de volgende producten:

 • Toiletpapier
 • Papieren vouwhanddoekjes
 • Handzeep

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Actueel – Vestiging Cuijk

Lees direct het nieuws over onze vestiging in Cuijk

Feest in Cuijk

Feest in Cuijk!! Wij zijn trots, want alle deelnemers van de vakopleiding schoonmaak van RAS geslaagd! Zij zijn in januari gestart met de opleiding en 1 maart hebben zij examen gedaan en afgelopen vrijdag was de diploma uitreiking! Lees meer..

Contact opnemen met onze vestiging in Cuijk?

Wilt u graag contact opnemen met onze vestiging in Cuijk? Bekijk hier de contactgegevens.

Adres: De Hork 8
Postcode: 5431 NS Cuijk
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0485 313 129

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen