Schoonmaak in Cuijk

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Cuijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten levert professioneel schoonmaakwerk voor bedrijven. Een schone en hygiënische werkomgeving is belangrijk op de werkvloer. Dit zorgt voor een lager ziekteverzuim en een grotere tevredenheid onder zowel medewerkers als klanten. DJM is uw schoonmaakpartner in Cuijk en omgeving!

Schoonmaakpersoneel

Op zoek naar (tijdelijk) schoonmaakpersoneel? Ook daar kunnen we uw onderneming mee helpen. Onze mensen kennen de  HACCP-richtlijnen en zijn betrouwbaar en bekwaam. Schoonmaken is een vak. Daarom vinden wij het belangrijk om vakkundige, goed opgeleide mensen in te zetten. Gebruik maken van onze personeelsdiensten? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

DJM-21-1

DJM Bedrijfsdiensten Cuijk

Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. DJM Bedrijfsdiensten staat sinds haar oprichting in 1993 garant voor kwaliteit en het nakomen van afspraken. Vanuit onze vestiging in Cuijk leveren wij schoonmaak- en onderhoudsdiensten in de regio. Op de Over Onspagina kunt u direct contact opnemen met de medewerkers in Cuijk. Naast onze reguliere schoonmaak bieden wij onder andere:

Vraag offerte
logo_djm_mobile

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


* zijn verplichte velden

Glasbewassing

Bent u op zoek naar een glazenwasser die kwalitatief goed werk levert? DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar. Wij hebben glazenwassers in dienst die over professioneel materiaal beschikken, veel ervaring hebben op het gebied van glasbewassing en echte vakmensen zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw gebouw er weer schoon en streeploos uit ziet.

Tuinonderhoud

Naast de schoonmaak van de binnenkant van uw bedrijf, is de buitenkant uiteraard ook belangrijk. DJM Bedrijfsdiensten verzorgt – in samenwerking met een erkend hoveniersbedrijf – het onderhoud aan de tuin rondom uw bedrijfspand.

Specialistische schoonmaak

Sommige schoonmaakdiensten vereisen een specialistische aanpak. Onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-diploma, zodat zij in Cuijk en omgeving ook uw specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren.Hierbij kunt u denken aan:

  • gevelreiniging
  • tapijtreiniging
  • kristalliseren van natuurstenen vloeren
  • polymeren van linoleum of marmoleum vloeren
  • bouwplaats opruiming
  • bouwketen schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Cuijk – DJM Bedrijfsdiensten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Cuijk of wilt u liever eerst meer informatie over de werkzaamheden van DJM Bedrijfsdiensten in de regio Cuijk? Wij komen graag met u in contact.

Werkgebied DJM Bedrijfsdiensten

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen