Schoonmaak in Arnhem

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten is opgericht in 1983 en heeft haar bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit.

Veelzijdig en vakkundig

Wij zijn gespecialiseerd in de totaal schoonmaak voor bedrijven en non-profit instellingen waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, winkels, showrooms, overheidsgebouwen en banken. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwschoonmaken of specialistische reiniging onze mensen werken volgens de richtlijnen van HACCP en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Sanitaire voorziening

Tevens leveren wij in  Nederland tegen scherpe tarieven sanitaire voorzieningen van verschillende merken.  Goede kwaliteit toiletrolautomaten, handdoekautomaten, damesverbandcontainers en schoonloopmatten. Bestel  gemakkelijk verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes of zeep via onze webshop, telfoon of de mail zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Schoonmaakbedrijf Raalte

Kwaliteit en teamspirit

Een grote verdienste daarnaast is het werken als team, het zogenaamde ‘wij-gevoel’. De mensen in Arnhem achter DJM Bedrijfsdiensten zullen er alles aan doen om de gevraagde kwaliteit door u als klant te bieden en met dit doel voor ogen tekenen wij graag voor ons vak.

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Onze mensen komen uit uw eigen regio en werken snel, grondig en flexibel. Wij zijn de juiste schoonmaakpartner in Gelderland. U bent altijd gegarandeerd van een schone leef- en werkomgeving. Op zoek naar professionaliteit en een scherp tarief? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.