Schoonmaak in Arnhem

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. DJM Bedrijfsdiensten is opgericht in 1983 en heeft haar bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit.

Schoonmaakwerkzaamheden in Arnhem en omgeving

DJM Bedrijfsdiensten verzorgt uw schoonmaak in Arnhem en omgeving. Wij zijn werkzaam in verschillende branches en hebben op deze manier een schat aan ervaring opgebouwd. Voor verschillende opdrachtgevers voeren wij al jaren betrouwbaar schoonmaakwerk uit. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij zijn als schoonmaakbedrijf actief in de volgende markten:

Elke markt vraagt om een andere aanpak wat betreft schoonmaak. Zo vergt schoonmaak bij tandartspraktijken of schoonmaak in ziekenhuizen een zeer specialistische aanpak omdat dit een schone, steriele omgeving moet zijn. Bij schoonmaak in de industrie is het belangrijk dat het productieproces zo min mogelijk beïnvloed wordt en bij schoonmaak in het onderwijs werken wij vaak om de lesroosters heen. In welke branche u dan ook een schoonmaakbedrijf zoekt, DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar.

Veelzijdig en vakkundig

Wij zijn gespecialiseerd in de totaal schoonmaak voor bedrijven en non-profit instellingen waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, winkels, showrooms, overheidsgebouwen en banken. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwschoonmaken of specialistische reiniging onze mensen werken volgens de richtlijnen van HACCP en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Sanitaire voorziening

Tevens leveren wij in  Nederland tegen scherpe tarieven sanitaire voorzieningen van verschillende merken.  Goede kwaliteit toiletrolautomaten, handdoekautomaten, damesverbandcontainers en schoonloopmatten. Bestel  gemakkelijk verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes of zeep via onze webshop, telfoon of de mail zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Kwaliteit en teamspirit

Een grote verdienste daarnaast is het werken als team, het zogenaamde ‘wij-gevoel’. De mensen in Arnhem achter DJM Bedrijfsdiensten zullen er alles aan doen om de gevraagde kwaliteit door u als klant te bieden en met dit doel voor ogen tekenen wij graag voor ons vak.

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Onze mensen komen uit uw eigen regio en werken snel, grondig en flexibel. Wij zijn de juiste schoonmaakpartner in Gelderland. U bent altijd gegarandeerd van een schone leef- en werkomgeving. Op zoek naar professionaliteit en een scherp tarief? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Glashelder en een adviesgesprek op maat

Onze adviseurs maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken. Vervolgens gaan we aan de slag volgens het vaste principe van de vier i’s.  Dit principe garandeert een efficiënte facilitaire dienst binnen uw bedrijf of instelling.

Inventarisatie

Wij inventariseren de betreffende ruimtes, afwerkmaterialen en de vierkante meters binnen uw gebouw. In combinatie met uw persoonlijke wensen komen wij tot maatwerk voor uw facilitaire dienst. Een realistische inschatting van de werkzaamheden met oog voor zowel de uitvoer als een aanzienlijke kostenreductie. Bij de inventarisatie zal tevens gekeken worden naar arbo-technische voorwaarden om de werkzaamheden veilig uit te voeren.

Implementatie

Indien u naar aanleiding van de inventarisatie ervoor kiest om de schoonmaakdienst uit te besteden implementeren wij de uitvoer van de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Integratie

Een gedegen schoonmaakbestek integreren binnen uw eigen schoonmaakdienst behoort ook tot de mogelijkheden. Door middel van instructie en training ‘on the job’ begeleiden wij uw mensen naar een soepele en efficiënte manier van werken. Wij verzorgen de werkprogramma’s, de periodieke planners, de instructie en desgewenst de bijsturing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen bepaalde specialistische werkzaamheden aan ons uit te besteden en deze te integreren binnen uw eigen dienst. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging en het reinigen van raambekleding.

Inspectie

Na de implementatie en integratie zien wij toe op de correcte uitvoer van de werkzaamheden. De periodieke inspectie op de technische kwaliteit wordt uitgevoerd door onze kwaliteitsinspecteurs op basis van DKS of VSR. Als facilitair manager ontvangt u hiervan een gedetailleerd verslag. Bij de inspectie wordt gelet op zowel de kwaliteit van de uitvoer als het juist gebruiken van materialen, middelen en machines.U ontvangt altijd een glasheldere offerte met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het resultaat is een efficiënte facilitaire dienst.

Offerte aanvragen