Schoonmaak in Apeldoorn

Bent u op zoek naar schoonmaakdiensten in Apeldoorn van hoge kwaliteit en met goede service? Dat begrijpen wij bij DJM Bedrijfsdiensten. U zoekt een goede partner waar u op kunt bouwen en die alles uitvoert, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Sinds 1993 zijn wij partner op het gebied van schoonmaak en dat hebben wij te danken aan de constante kwaliteit die wij leveren, we komen altijd onze afspraken na. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn of omgeving? DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar.

Schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel, regionaal werkend schoonmaakbedrijf dat zich onder andere richt op de regio Apeldoorn. Wij zijn ISO-gecertificeerd en hebben als hoofdtaak de schoonmaak en de glasbewassing voor bedrijven, scholen en zorginstellingen. Ook voor specialistische reiniging en tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij diverse producten voor sanitaire voorzieningen die verkrijgbaar zijn in onze eigen webshop. Kortom: uw schoonmaakpartner in Apeldoorn.

DJM- Schoonmaakbedrijf Eindhoven | Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – Onze markten

Voor uw schoonmaak in Apeldoorn zijn wij u graag van dienst in de volgende markten:

Schoonmaak van kantoren

U wilt natuurlijk werken in een schoon en fris kantoor. Het zorgt voor een hygiënische werkplek en een mooie uitstraling van uw bedrijf. Bovendien is de kans op ziekteverzuim aanzienlijk minder als de werkomgeving schoon is. Kunt u wel wat extra handjes gebruiken bij het onderhouden van uw kantoor? DJM is uw man!