Schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

Bent u op zoek naar schoonmaakdiensten in Apeldoorn van hoge kwaliteit en met goede service? Dat begrijpen wij bij DJM Bedrijfsdiensten. U zoekt een goede partner waar u op kunt bouwen en die alles uitvoert zonder dat u daar omkijken naar heeft. Sinds 1993 zijn wij partner op het gebied van schoonmaak en dat hebben wij te danken aan de constante kwaliteit die wij leveren en bovendien komen wij altijd onze afspraken na. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn of omgeving? DJM Bedrijfsdiensten staat voor u klaar.

Wie zijn wij

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel, regionaal werkend schoonmaakbedrijf dat zich onder andere richt op de regio Apeldoorn. DJM Bedrijfsdiensten heeft als hoofdtaak de schoonmaak en de glasbewassing van bedrijven en scholen. Ook voor specialistische schoonmaak, reiniging en tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij diverse producten voor sanitaire voorzieningen die verkrijgbaar zijn in onze eigen webshop. DJM Bedrijfsdiensten is ISO – gecertificeerd. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Apeldoorn.

Vraag offerte

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – Onze markten

Voor uw schoonmaak in Apeldoorn zijn wij u graag van dienst in de volgende markten:

Schoonmaak van kantoren

U wilt natuurlijk werken in een net en schoon bedrijfskantoor. Het zorgt voor een hygiënische werkplek en een mooie uitstraling van uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat naast uw klanten, ook uw medewerkers met een fijn gevoel op het kantoor zijn door de schone werkomgeving. Ons schoonmaakbedrijf zorgt hiervoor.

Schoonmaak in het onderwijs

DJM Bedrijfsdiensten heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van scholen. Heldere afspraken en goede samenwerking zorgen ervoor dat wij perfecte schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Zo kunnen wij onze diensten aanpassen op uw budget en op uw verwachtingen. Op deze manier streven wij naar een mooie samenwerking.

Schoonmaak in de industrie

Ook voor de industriële markt biedt DJM Bedrijfsdiensten zijn diensten op het gebied van schoonmaak aan. Wij zijn uw partner in schoonmaakwerkzaamheden en wij willen samen met u ervoor zorgen dat uw werkomgeving schoon blijft. Dit alles uiteraard zonder dat de productie er onder lijdt.

Schoonmaak van vastgoed

Beheert u vastgoed? Dan is het belangrijk dat uw panden er representatief uitzien. Als u meerdere panden beheert is het lastig om deze elke dag te checken. Daarom houden wij voor u een oogje in het zeil.

Woningbouw schoonmaak in Apeldoorn

Ook voor woningbouwverenigingen heeft DJM Bedrijfsdiensten services voor Apeldoorn en omstreken. Beheert u één of meerdere complexen? DJM bedrijfsdiensten gaat voor u aan de slag. Wij verzorgen allerlei zaken:

  • De schoonmaak van algemene ruimtes.
  • Het wassen van ramen.
  • Het te woord staan van bewoners.

Gezondheidszorg

Juist in de gezondheidszorg is het extreem belangrijk dat ruimtes goed schoongehouden worden. DJM Bedrijfsdiensten heeft ervaring met de schoonmaak van onder andere tandartspraktijken, ziekenhuizen en huisartspraktijken. Wij verzorgen hier niet alleen met de grootste zorg de hygiëne en schoonmaak maar gaan hier ook discreet mee om.

Glazenwasser Apeldoorn

Naast de schoonmaak van de binnenkant van uw bedrijf verzorgt DJM Bedrijfsdiensten ook de buitenkant. Zo zorgen wij ervoor dat de eerste indruk van uw bedrijf goed is en het er ook van de buitenkant verzorgd uit ziet. Wij hebben glazenwassers in dienst met jarenlange ervaring die onverschrokken hun werk doen, ook op de hoogste verdieping. Op deze manier ziet uw gebouw er altijd schoon uit. Uw glasbewassing in Apeldoorn verzorgen wij volledig.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – DJM Bedrijfsdiensten

DJM Bedrijfsdiensten verzorgt al uw schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden in Apeldoorn en omgeving. Wij hebben echte vakmensen in dienst die er voor zorgen dat uw bedrijf er weer spik en span uitziet en dat het op deze manier goed onderhouden wordt. Een schone omgeving zorgt ervoor dat mensen gezonder leven en klanten krijgen een goede indruk van uw bedrijf.
Kan DJM Bedrijfsdiensten iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen