Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Voor een professioneel schoonmaakbedrijf in Amersfoort bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, daarom werken wij met betrouwbare schoonmakers en voeren wij met regelmaat controles uit, die ook in te zien zijn voor de klant. Bij ons bent u verzekerd van schoonmaakwerk van hoge kwaliteit.

Kantoren schoonmaken

Zoekt u een bedrijf voor het schoonmaken van uw kantoor? Dan zit u bij DJM Bedrijfsdiensten goed. Wij snappen als geen ander dat uw kantoor representatief moet zijn en er netjes uit moet zien. Onze klanten beschouwen ons als een schoonmaakpartner waar zij op kunnen vertrouwen. DJM Bedrijfsdiensten Amersfoort is al jaren actief op het gebied van schoonmaakwerk en wij weten precies wat nodig is bij het schoonmaken van uw kantoor. Naast kantoren zijn wij ook in andere branches actief op het gebied van schoonmaakwerk, waaronder onderwijs, vastgoed, industrie, gezondheidszorg en woningbouw.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort – onze diensten

Wij voldoen graag aan alle eisen die u stelt omtrent schoonmaak. Daarom stemmen wij het schoonmaakwerk compleet af op uw wensen en hebben wij regelmatige evaluaties. Door middel van een kwaliteitsmeetsysteem wordt ons schoonmaakwerk beoordeeld. Maar DJM Bedrijfsdiensten is meer dan een schoonmaakbedrijf in Amersfoort. Om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten bieden wij ook verschillende onderhoudsdiensten aan.

Glasbewassing

Onze professionele glazenwassers komen zo vaak langs als u dat wilt. De glasbewassing wordt uitgevoerd door specialisten met het beste materiaal. De veiligheidsvoorschriften worden ten alle tijden nauwkeurig nageleefd. Met onze glasbewassing bent u verzekerd van een streeploos resultaat.

Specialistische reiniging

Sommige schoonmaakwerkzaamheden vereisen specialistische reiniging. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken en onderhouden van een linoleum vloer of het schoonmaken op een bouwplaats. De professionele schoonmakers van DJM Bedrijfsdiensten zijn in het bezit van een VCA-diploma en voeren al uw schoonmaakwerk uit dat een specialistische reiniging vereist.

Tuinonderhoud

Wij zorgen voor zowel een nette binnenkant als buitenkant van uw bedrijf. DJM Bedrijfsdiensten is dan ook in te schakelen voor tuinonderhoud. Voor tuinonderhoud werken wij samen met een erkend hoveniersbedrijf.

Ongediertebestrijding

Muizen en andere ongedierten kunnen voor flink wat overlast zorgen. Overlast waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt, daarom lossen wij dit probleem voor u op. Wij beschikken over jarenlange ervaring in ongediertebestrijding en gaan snel en vakkundig te werk. Onze gekwalificeerde medewerkers helpen zowel particulieren als bedrijven van ongedierte af.

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Amersfoort?

De kosten van ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort hangt af van de uit te voeren werkzaamheden. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing of andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Offerte aanvragen