Schoonmaak in Almelo

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Almelo? Zoek niet verder! U bent bij ons aan het juiste adres voor: reguliere schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging en (tijdelijk) schoonmaakpersoneel. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons altijd voorop.

Veelzijdig en vakkundig

Wij zijn gespecialiseerd in de totaal schoonmaak voor bedrijven en non-profit instellingen waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, winkels, showrooms, overheidsgebouwen en banken. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, bouwschoonmaken of specialistische reiniging: onze mensen werken volgens de richtlijnen van HACCP en wij zijn ISO-gecertificeerd.

Sanitaire voorzieningen

Tevens leveren wij in heel Nederland tegen scherpe tarieven sanitaire voorzieningen van onder andere de merken Satino en Initial. Goede kwaliteit toiletrolautomaten, handdoekautomaten, damesverbandcontainers en schoonloopmatten. Bestel simpel en snel verbruiksmaterialen zoals toiletpapier, zeep en papieren vouwhanddoekjes in onze webshop, per mail of telefonisch zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft.

 

DJM schoonmaakbedrijf

Kwaliteit en teamspirit

Een grote verdienste daarnaast is het werken als team, het zogenaamde ‘wij-gevoel’. De mensen in Almelo achter DJM Bedrijfsdiensten zullen er alles aan doen om de gevraagde kwaliteit aan u als klant te bieden en met dit doel voor ogen tekenen wij graag voor ons vak.

Schoon in Twente

Onze mensen komen uit uw eigen regio en werken snel, grondig en flexibel. Wij zijn de juiste schoonmaakpartner in Twente. U bent altijd gegarandeerd van een schone leef- en werkomgeving. Op zoek naar professionaliteit en een scherp tarief? Neem vrijblijvend contact met ons op.