Schoonmaak vastgoed

Wanneer u meerdere panden in beheer heeft, wordt het lastig om deze panden op eigen kracht schoon te houden. Voor uw huurders is een goed onderhouden kantoorpand van belang, enerzijds voor de eigen gezondheid en anderzijds voor de uitstraling naar klanten toe. Om u te ontlasten van het schoonmaakwerk ondersteunt DJM Bedrijfsdiensten in de schoonmaak van uw vastgoed. Wij zorgen voor een propere interieur verzorging en een nette werkplek voor uw klanten. Tijdens de schoonmaak van uw vastgoed houden wij niet alleen oog voor de schoonmaak, maar ook voor technische gebreken. Zo kunt u te allen tijde rekenen op de kwaliteit van DJM Bedrijfsdiensten.

Waarom schoonmaak van uw vastgoed?

Het is niet alleen voor u als vastgoedbeheerder van belang dat uw panden er goed verzorgd uitzien. Ook uw huurders hebben baat bij een schoon kantoor. Enerzijds hebben uw huurders hier zelf baat bij. Een frisse en schone werkplek levert aantoonbaar een beter resultaat op. Anderzijds laat een schoon kantoor een betere indruk achter bij de klanten van uw huurders. Daarom is een terugkerende schoonmaak van vastgoed zeer belangrijk voor u en uw huurders. Bovendien, wanneer u tevreden huurders huisvest, bent u zelf ook zeer tevreden en vergroot u de kans op een langere huurperiode voor de huidige huurders. Een schoon en goed onderhouden kantoor is hier een belangrijk reden voor.

Werkwijze schoonmaak vastgoed

Uw vastgoed schoonmaken doen wij volgens ons principe van de vier I’s. Dit principe garandeert een efficiënte facilitaire dienstverlening, waardoor uw panden altijd naar wens worden schoongemaakt. Hieronder leest u hoe de vier I’s in de praktijk worden toegepast.

Inventarisatie

Op locatie inventariseren wij de ruimte(s), afwerkmaterialen en de oppervlakte(s) van uw pand. Op basis van persoonlijke wensen en de inventarisatie maken wij een inschatting voor een efficiënte dienstverlening. Dit is een gebalanceerde mix van kosten en dienstuitvoer.

Implementatie

Zodra u DJM Bedrijfsdiensten inschakelt voor de schoonmaak van uw vastgoed, dan implementeren wij de interieur verzorging, zoals deze o.a. besproken is tijdens de inventarisatie.

Integratie

Ook de integratie van een goed schoonmaakbestek behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen personeel trainen om ook zelf efficiënt de kantoorruimtes schoon te maken. Zo kunt u deels kiezen voor training on the job en deels voor het uitbesteden van bijvoorbeeld glasbewassing of specialistische reiniging.

Inspectie

Onze inspecteurs voeren periodiek een controle uit om de technische kwaliteit van de schoonmaak van uw vastgoed na te lopen. U ontvangt een gedetailleerd verslag hierover. Hierbij wordt niet alleen gelet op de technische uitvoer en kwaliteit, maar ook op het correct gebruiken van machines, middelen en materialen.

Schoonmaak van uw vastgoed uitbesteden?

Wilt u de schoonmaak van uw vastgoed uitbesteden aan de professionals van DJM Bedrijfsdiensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij komen graag met u in contact om uw pand(en) te bekijken en u te voorzien van advies en schoonmaak op maat.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen