Schoonmaak op scholen

Bij de schoonmaak op scholen is een goede samenwerking met een perfecte partner van groot belang. Hiermee wordt het eenvoudig om het gezamenlijke doel, namelijk een hygiënische school, probleemloos te behalen. DJM Bedrijfsdiensten is die perfecte partner voor u. Het plan van aanpak dat we samen opstellen maakt voor zowel de scholen als voor ons duidelijk wat er verwacht mag worden. Heldere communicatie is immers de sleutel tot een goede samenwerking.

Werkwijze schoonmaak op scholen door DJM Bedrijfsdiensten

Wanneer wij met u in contact komen omdat u interesse heeft in onze diensten gaan we samen om tafel om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Hiermee gaan we vervolgens aan de slag. Daarbij houden we uiteraard rekening met het beschikbare budget. Uiteindelijk resulteert dit in een plan van aanpak waar zowel de scholen als wij helemaal tevreden mee zijn.

Tijdens de uitvoer van de schoonmaak op scholen zorgen wij voor goede begeleiding van onze mensen. Er vindt dan ook regelmatig controle plaats. Daarnaast krijgt u als opdrachtgever toegang tot uw eigen portal in ons geautomatiseerde kwaliteitssysteem. Hierin kunt u onder andere de voortgang van periodieke evaluaties volgen.

Veiligheid bij schoonmaak op scholen

Veiligheid tijdens schoonmaak op scholen staat bij DJM Bedrijfsdiensten hoog in het vaandel. Voor zowel leerlingen als leraren mag dit natuurlijk nooit in het gedrang komen. We houden de veiligheid dan ook goed in de gaten door de hygiëne en het gebruik van middelen te blijven checken. Daarnaast blijven we met grote regelmaat monitoren hoe wij nog beter aan de wensen van scholen kunnen voldoen.

Onze diensten voor schoonmaak op scholen

Voor de schoonmaak op scholen bieden wij allerhande diensten aan:

Wist u overigens dat u al gebruik kunt maken van onze diensten tijdens de bouw van scholen? Als schoonmaakexpert lichten wij u graag voor tijdens het tot stand komen van de bouwplannen, zodat u niets aan het toeval over hoeft te laten.

Over DJM Bedrijfsdiensten

In 1993 werd DJM Bedrijfsdiensten gestart door Annemarie Moezelaar en Jan de Jong. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een florerend bedrijf met vestigingen in Deventer, Raalte en Cuijk. DJM Bedrijfsdiensten is een professionele partner voor de schoonmaak van scholen, kantoren, vastgoed, gezondheidszorg en industriële omgevingen. We onderscheiden ons door meer dan 50% meer tijd aan begeleiding aan te bieden dan in onze branche gebruikelijk is.

Contact opnemen

Laat het schoonmaken van scholen maar aan DJM Bedrijfsdiensten over. Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen