Schoonmaak gezondheidszorg

Bij schoonmaak in de gezondheidszorg is een goede samenwerking met een betrouwbare partner van groot belang. Wilt u zekerheid van perfecte kwaliteit en service op het gebied van schoonmaak in de gezondheidszorg? Dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Het doel is een hygiënische gezondheidszorg, wat voor ons probleemloos te behalen valt. DJM Bedrijfsdiensten heeft al jaren ervaring met schoonmaakwerkzaamheden voor verschillende branches. Door het samen opstellen van een plan van aanpak wordt zowel voor de gezondheidszorg als ons duidelijk wat er verwacht mag worden. De sleutel tot een goede samenwerking is een heldere communicatie.

Werkwijze schoonmaak gezondheidszorg

Heeft u interesse in de schoonmaakwerkzaamheden van DJM Bedrijfsdiensten? Dan gaan we samen om tafel om uw wensen en verwachtingen te bespreken en in kaart te brengen. Op basis daarvan gaan wij direct aan de slag. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met het beschikbare budget. Dit resulteert uiteindelijk in een plan waar zowel beide partijen tevreden mee zijn. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zorgen wij voor een goede begeleiding voor onze mensen. Regelmatig vindt er controle plaatst, zodat alle werkzaamheden in goede banen loopt. Tevens krijgt u als opdrachtgever toegang tot uw eigen portal in ons geautomatiseerde kwaliteitssysteem. Dit maakt het mogelijk dat u onder andere de voortgang van periodieke evaluaties kunt volgen.

Onze diensten

Wij begrijpen dat binnen de gezondheidszorg de schoonmaak erg belangrijk is, want alles draait om hygiëne. Om de omgeving van de gezondheidszorg zo schoon mogelijk te maken en houden, voert DJM Bedrijfsdiensten verschillende werkzaamheden uit:

Naast de bovengenoemde schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij u ook adviseren op het gebied van afvalscheiding. Vooral in de gezondheidszorg heeft men veel te maken met speciaal afval. Wij denken graag met u mee over hoe u dit het beste kunt scheiden. Wij kunnen onze prullenbakken faciliteren om de afvalscheiding direct mogelijk te maken. Tevens leveren wij sanitaire voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan papieren vouwhanddoeken en handzeep.

Over DJM Bedrijfsdiensten

Sinds 1993 zijn wij actief op het gebied van schoonmaak in de gezondheidszorg, op scholen, kantoren, vastgoed en in industriële omgevingen. Met onze jarenlange ervaring is hoogwaardige kwaliteit vanzelfsprekend. DJM Bedrijfsdiensten onderscheidt zich door meer dan 50% van de tijd begeleiding aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat onze klantenportefeuille groeit met meer tevreden klanten.

Contact

Heeft u nog vragen over schoonmaak binnen de gezondheidszorg? Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

OFFERTE AANVRAGEN
Offerte aanvragen