BLOG | Even voorstellen

Ik ben Robert Bolwerk, 59 lentes jong en ik ben woonachtig in Deventer. Al vele jaren ben ik getrouwd met Monique en vader van een volwassen zoon Daan. 

22 jaar geleden ben ik begonnen op de administratieafdeling bij DJM Bedrijfsdiensten op de locatie in Twello. Na een aantal jaar ben ik verhuisd naar onze locatie in Deventer en tegenwoordig zitten we met de gehele administratie gevestigd op ons kantoor in Raalte. Hier werk ik nauw samen met mijn collega’s André Spoolder en Anita Dellink. 

Ik heb een breed takenpakket. Zo houd ik mij onder andere bezig met: crediteurenadministratie, projectadministratie, nacalculatie, wagenparkadministratie en verder houd ik mij bezig met maand- en jaarafsluitingen. Tevens ben ik binnen DJM de vertrouwenspersoon. 

De afwisseling en de vele contacten met zowel collega’s als mensen buiten DJM maakt mijn werk leuk! Het minst leuke aan mijn werk vind ik als klanten de facturen niet betalen. Natuurlijk proberen we dit altijd zo goed mogelijk op te lossen. 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten, film- en theatervoorstellingen. Verder ben ik groot fan van Go Ahead Eagles en bezoek ik ook met enige regelmaat de thuiswedstrijden. 

Lezen en Netflixen doe ik ook graag. Daar moet ik wel bij vertellen dat ik pas sinds kort Netflix heb ontdekt. Wat ik ook leuk vind is het maken van cryptogrammen. Dit doe ik met enige regelmaat samen met mijn vrouw Monique. 

Mochten jullie een keer verlegen zijn om een praatje of wil je gewoon eens zien wie ik in levenden lijve ben? Je bent welkom in Raalte op het eerste kantoor. Een belletje mag natuurlijk ook! 

Tot ziens bij DJM Bedrijfsdiensten

robert