Woningbouw

DJM Bedrijfsdiensten heeft ruime ervaring met het schoonmaken van complexen van woningbouwverenigingen. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van algemene ruimten binnen flatgebouwen of het wassen van de ramen waar bewoners zelf niet bij kunnen komen.

Maar, wij gaan verder. Voor een aantal woningbouwverenigingen hebben wij de taak op ons genomen om naast het schoonhouden van diverse locaties ook de huurders te woord te staan. Sommige bewoners hebben namelijk vragen omtrent de schoonmaak en andere onderhoudswerkzaamheden. Wij hanteren korte communicatielijnen met de eindgebruikers. Zo kunnen wij de wensen van bewoners registreren, analyseren en rapporteren naar woningbouwverenigingen.

woningbouw

Schoonmaak

Wij starten vaak al met het opstellen van de servicekosten alvorens een gebouw gebouwd moet worden. Bij een nieuwbouwproject adviseren wij u graag in een vroeg stadium om onnodige kosten in de toekomst te voorkomen. Wij stellen vast of de schoonmaak ARBO-technisch uitvoerbaar is en waar verbeteringen nodig zijn.