Woningbouw

DJM Bedrijfsdiensten heeft ruime ervaring met het schoonmaken van complexen van woningbouwverenigingen. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van algemene ruimten binnen flatgebouwen of het wassen van de ramen waar bewoners zelf niet bij kunnen komen.

Maar, wij gaan verder. Voor een aantal woningbouwverenigingen hebben wij de taak op ons genomen om naast het schoonhouden van diverse locaties ook de huurders te woord te staan. Sommige bewoners hebben namelijk vragen omtrent de schoonmaak en andere onderhoudswerkzaamheden. Wij hanteren korte communicatielijnen met de eindgebruikers. Zo kunnen wij de wensen van bewoners registreren, analyseren en rapporteren naar woningbouwverenigingen.

DJM-27

Schoonmaak

Wij starten vaak al met het opstellen van de servicekosten alvorens een gebouw gebouwd moet worden. Bij een nieuwbouwproject adviseren wij u graag in een vroeg stadium om onnodige kosten in de toekomst te voorkomen. Wij stellen vast of de schoonmaak ARBO-technisch uitvoerbaar is en waar verbeteringen nodig zijn.

Vraag offerte

Woningbouw

Vraag direct een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u opzoek naar een professionele partner voor de schoonmaak van woningbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

Schoonmaakbedrijf Deventer

Kom ook werken bij DJM Bedrijfsdiensten

Goede werksfeer en persoonlijke benadering


Onze vacatures

Bel Annemarie Moezelaar van
DJM Bedrijfsdiensten

Commercieel directeur

Zij kan u alles vertellen over deze markt

06-55880202

Stuur Annemarie een bericht

Annemarie
Offerte aanvragen