Vastgoed

Voor u als vastgoedbeheerder is het van belang dat uw panden er verzorgd uitzien. Als u meerdere panden in beheer hebt, is het vrijwel onmogelijk om dagelijks uw panden te controleren. Kies daarom voor een partner die u op dit vlak volledig ontzorgt.

DJM Bedrijfsdiensten treedt graag als schoonmaakpartner op! Andere vastgoedbedrijven gingen u voor. Deze vastgoedbedrijven kiezen ervoor om de schoonmaak van alle gebouwen die zij in beheer hebben bij ons onder te brengen.

Wij zien toe op de netheid en ordelijkheid van de panden middels een zogenaamde vastgoed-checklist. Met deze checklist lopen wij uw gebouw en de directe omgeving vakkundig na. Hierbij controleren wij de kwaliteit van de schoonmaak alsmede eventuele technische gebreken. Hierover ontvangt u een korte maar zeer duidelijke rapportage.

Hiermee kunt u passende maatregelen nemen om zo samen met ons zorg te dragen voor een tevreden huurder. Check!

 

Wemessage schoonmaak djm

Schoonmaak

Wij bij DJM Bedrijfsdiensten gaan verder dan de schoonmaak van uw panden, het leveren van sanitaire voorzieningen en het wassen van de ramen van de gebouwen. Wij zijn namelijk ook de oren en ogen ter plaatse.