Vastgoed

Voor u als vastgoedbeheerder is het van belang dat uw panden er verzorgd uitzien. Als u meerdere panden in beheer hebt, is het vrijwel onmogelijk om dagelijks uw panden te controleren. Kies daarom voor een partner die u op dit vlak volledig ontzorgt.

DJM Bedrijfsdiensten treedt graag als schoonmaakpartner op! Andere vastgoedbedrijven gingen u voor. Deze vastgoedbedrijven kiezen ervoor om de schoonmaak van alle gebouwen die zij in beheer hebben bij ons onder te brengen.

Wij zien toe op de netheid en ordelijkheid van de panden middels een zogenaamde vastgoed-checklist. Met deze checklist lopen wij uw gebouw en de directe omgeving vakkundig na. Hierbij controleren wij de kwaliteit van de schoonmaak alsmede eventuele technische gebreken. Hierover ontvangt u een korte maar zeer duidelijke rapportage.

Hiermee kunt u passende maatregelen nemen om zo samen met ons zorg te dragen voor een tevreden huurder. Check!

 

Wemessage schoonmaak djm

Schoonmaak

Wij bij DJM Bedrijfsdiensten gaan verder dan de schoonmaak van uw panden, het leveren van sanitaire voorzieningen en het wassen van de ramen van de gebouwen. Wij zijn namelijk ook de oren en ogen ter plaatse.

Vraag offerte

Vastgoed

Vraag direct een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u opzoek naar een professionele partner voor de schoonmaak van uw vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

Vastgoed schoonmaak djm

Kom ook werken bij DJM Bedrijfsdiensten

Goede werksfeer en persoonlijke benadering


Onze vacatures

Bel Annemarie Moezelaar van
DJM Bedrijfsdiensten

Commercieel directeur

Zij kan u alles vertellen over deze markt

06-55880202

Stuur Annemarie een bericht

Annemarie
Offerte aanvragen