Kantoren

Een hygiënische werkplek zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig gevoel aan het werk zijn. Een schoon kantoor is daarnaast van groot belang voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. Bij DJM Bedrijfsdiensten bestaat de klanten-portefeuille voor veruit het grootste gedeelte uit kantoorpanden.

Elk kantoorpand vereist een andere aanpak. Wij hebben oog voor detail en zullen u, waar nodig, voorzien van tips om te komen tot een schoner kantoor. Voor ons begint alles bij het uiteenzetten van de juiste uitgangspunten. Samen met u bekijken wij uw wensen. Wij komen vervolgens met een plan en een calculatie met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Kortom: voor elk kantoorpand wordt een schoonmaakprogramma op maat gemaakt.

DJM Schoonmaakster

Schoonmaak

Het schoonmaken van kantoren klinkt eenvoudig. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij het opstellen van een werkend plan van aanpak:

  • Waar is uw inloopzone?
  • Wat is de afwerking en kleur van de vloeren?
  • Welk soort meubilair staat er in uw kantoor?
  • Wat zijn de disciplines van de eindgebruikers?
Vraag offerte

Kantoren

Vraag direct een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u opzoek naar een professionele partner voor de schoonmaak van uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Kantoor schoonmaak djm

Kom ook werken bij DJM Bedrijfsdiensten

Goede werksfeer en persoonlijke benadering


Onze vacatures

Bel Annemarie Moezelaar van
DJM Bedrijfsdiensten

Commercieel directeur

Zij kan u alles vertellen over deze markt

06-55880202

Stuur Annemarie een bericht

Annemarie
Offerte aanvragen