Industriële schoonmaak

Bent u opzoek naar een partner voor specifieke schoonmaakwerkzaamheden binnen een industriële omgeving? Dan kunt u bij DJM Bedrijfsdiensten terecht. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en zijn zich bewust van de noodzaak om risico’s vrijwel uit te sluiten.

Wij kijken samen met u naar de omgeving die schoongemaakt dient te worden. Daarna wordt er een plan van aanpak opgesteld, zodat op de meest efficiënte en veilige manier te werk gegaan wordt.

 

Schoonmaak

Wij denken zoveel mogelijk met u mee om het primaire productieproces niet te verstoren. Aan ons heeft u de juiste schoonmaakpartner om uw processen flexibel te ondersteunen. Wij dragen zorg voor opgeleide medewerkers waarbij zij een verlengstuk worden van uw eigen bedrijf.

Vraag offerte
factory Created with Sketch.

Industrie

Vraag direct een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u opzoek naar een professionele partner voor de schoonmaak van uw industriële omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

DJM-24

Gratis schoonmaakanalyse

Bel voor een afspraak
0570 - 624 595


Meer informatie

Bel Annemarie Moezelaar van
DJM Bedrijfsdiensten

Commercieel directeur

Zij kan u alles vertellen over deze markt

06-55880202

Stuur Annemarie een bericht

Offerte aanvragen