Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg hebben de begrippen ‘hygiënisch’ en ‘schoon’ een grote betekenis. Schoonmaken in de gezondheidszorg vraagt dan ook om speciale aandacht. Het vereist optimale hygiëne, maar ook oog voor discretie.

Samen met u stellen wij een helder plan van aanpak op voor de schoonmaak. Hierbij houden wij de focus op veiligheidsrisico’s voor uw en onze werknemers. Denk hierbij aan zaken als prikincidenten die volledig uitgesloten moeten worden. Wij ondervangen dit middels een uitgebreide risico-inventarisatie en een gedegen instructie.

 

 

 

DJM-29

Schoonmaak

Op het gebied van gezondheidszorg zijn wij actief voor vele verschillende opdrachtgevers. Zo werken wij voor tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en andere gezondheidscentra. In alle gevallen stellen wij een uitgebreid plan op met oog voor detail. Wij treden op als schoonmaakpartner, zodat u volledig wordt ontzorgd en kunt richten op uw primaire arbeidsproces.

Vraag offerte

Gezondheidszorg

Vraag direct een offerte aan!






* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u opzoek naar een professionele partner voor de schoonmaak binnen de gezondheidszorg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

DJM-30

Kom ook werken bij DJM Bedrijfsdiensten

Goede werksfeer en persoonlijke benadering


Onze vacatures

Bel Annemarie Moezelaar van
DJM Bedrijfsdiensten

Commercieel directeur

Zij kan u alles vertellen over deze markt

06-55880202

Stuur Annemarie een bericht

Annemarie
Offerte aanvragen