De 1,5 meter economie en hoe wij u hier als DJM Bedrijfsdiensten bij kunnen helpen!

Nu de coronacrisis het land al maandenlang in zijn greep houdt en de noodzaak van schoonmaak in de afgelopen periode meermaals werd benadrukt, bekijken wij als organisatie dagelijks de mogelijkheden om onze klanten hierbij te helpen. Waar het virus stukje bij wordt teruggedrongen en steeds meer sectoren hun deuren weer mogen openen, brengt dit natuurlijk ook een vernieuwd inzicht en mogelijke nieuwe of intensievere schoonmaakprogramma’s met zich mee.

DJM Bedrijfsdiensten Plus

Om u een zo goed mogelijk schoonmaakprogramma te kunnen bieden en de kwaliteit te kunnen leveren die u van ons gewend bent hebben wij het DJM Bedrijfsdiensten Plus programma ontwikkeld. Met dit programma toont DJM zich uw partner om uw veiligheidsprotocol te voltooien middels een hygiënische manier van werken, welke aansluit op de laatste inzichten op gebied van infectiepreventie.

DJM Bedrijfsdiensten+ bestaat uit:

  • Een schoonmaakplan voor dagelijkse, intensieve reiniging van kritieke ruimten met focus op raakvlakken / contactpunten
  • Registratie van de schoonmaakbeurten
  • Opgeleid en gemotiveerd personeel volgens de laatste inzichten op gebied van hygiënisch werken
  • Levering van de meest hygiënische en duurzame sanitaire voorzieningen als papieren handdoekjes en handzeep.
  • Desgewenst leveren van hand(desinfectie)gel voor persoonlijke hygiëne voor uw personeel en/of gasten
  • Een helder overzicht van de periodieke werkzaamheden ter optimalisatie van de hygiëne van het pand
  • Afvalverwerking via een circulair en duurzaam systeem middels centraal geplaatste afvalbak met gescheiden afvalbakken en gescheiden afvoer via containers per afvalgroep
  • Algemeen advies op gebied van het toepassen van het protocol van het RIVM.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Via onderstaande button kunt u een afspraak maken voor een hygiënecheck binnen uw organisatie. Tijdens deze geheel vrijblijvende check brengen wij samen met u uw schoonmaakprogramma in kaart, waarbij we samen kijken naar de kritische punten op het gebied van hygiëne. Vervolgens adviseren wij u welke acties u kunt ondernemen om de veiligheid en hygiëne van uw werkplek te kunnen waarborgen.

AFSPRAAK MAKEN

Desinfectie- en beschermingsmiddelen

De schreeuw om desinfectiematerialen en persoonlijke beschermingsmiddelen is enorm. De aanvraag van handgels, desinfectanten, mondkapjes en papieren handdoekjes gaan ten tijde van deze crisis over de kop. Wij stellen alles in het werk om ook onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te voorzien van deze middelen- en materialen. Dat valt helaas niet altijd mee, daar de vraag vaak hoger is dan de productiecapaciteit van sommige producten. Er wordt dan altijd gezocht naar een alternatieve oplossing waarmee we u verder kunnen helpen. Daarnaast is het vooral belangrijk om te vertrouwen op uw boerenverstand, want met logisch nadenken en eenvoudige aanpassingen bent u zelf de allereerste schakel in optimaliseren van de hygiëne van uw werkplek.

DJM Bedrijfsdiensten Plus

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

AFSPRAAK MAKEN
Offerte aanvragen
Chat openen
1
Stel ons een vraag!
Hallo 👋

Hoe kunnen we u helpen?