Reguliere schoonmaak is ook maatwerk

Goed schoonmaakonderhoud begint bij goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Daarbij zijn de juiste milieuverantwoorde middelen en materialen erg van belang. Wij besteden voldoende tijd en aandacht voor het aansturen, scholen en begeleiden van onze medewerkers. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Daarbij wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Wij beschikken over een kwaliteitsmeetsysteem om de geleverde diensten te beoordelen.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn glazen wassen | Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Samen voor het beste resultaat

Wij stemmen graag ons werkprogramma af op uw wensen. Wij plannen evaluatie gesprekken met u in om de samenwerking en de beleving van de kwaliteit te toetsen.

Vraag offerte

Reguliere schoonmaak

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u op zoek naar een professionele partner? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

Djm schoonmaakdienst

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen