Last van ongedierte?

Helaas ontkomt u niet altijd aan ongedierte. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn inzetbaar voor het bestrijden en voorkomen van ongedierte. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij zowel particulieren en bedrijven ontzorgen op dit gebied.

Ervaring

Ongediertebestrijding

Wij hebben ervaring met de bestrijding van ongedierte als:

  • Vliegende & kruipende insecten
  • Houtaantastende insecten
  • Knaagdieren

Vliegende en kruipende insecten

Wespennesten zijn overal wel te vinden. In de grond, onder de trap of aan de spouwmuur bijvoorbeeld. Zo’n wespennest kan schade veroorzaken aan uw pand. Ook mieren kunnen voor overlast zorgen in en rondom uw pand. Mierennesten zitten vaak op onbereikbare plekken, wat voor jaarlijkse terugkeer kan veroorzaken. Wilt u hulp bij het bestrijden van vliegende en kruipende insecten? DJM staat voor u klaar!

Houtaantastende insecten

Houtaantastende insecten zorgen voor een ergere schade dan vliegende of kruipende insecten, want houtaantastende insecten leven op cellulose in het hout en verbrijzelen de houten constructie. De aanwezigheid van deze insecten wordt vaak te laat ontdekt. Hierdoor kunnen er grote gevolgen ontstaan voor uw woning. De meest voorkomende gevolgen zijn in dit geval smalle uitvlieggaten en ophopingen van verbrijzeld hout. Ook voor deze problemen kunt u bij ons terecht.

Knaagdieren

Voorbeelden van knaagdieren zijn ratten en muizen. Ratten kunnen bijvoorbeeld niet eenvoudigweg met gif bestreden worden, want gif in de buitenlucht gebruiken is verboden. De bestrijding van deze knaagdieren vereist geduld en een tactisch aanpak. Voor vragen of de mogelijkheden omtrent bestrijding van knaagdieren bent u bij ons aan het juiste adres.

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u op zoek naar een professionele partner op het gebied van ongediertebestrijding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.