Stralend schone ramen

Schone ramen zijn van essentieel belang voor de uitstraling van uw pand. Het wassen van glas is het werk van echte vakmensen. Onze ervaren glazenwassers weten precies hoe het glas goed en efficiënt gewassen dient te worden. Onze vakmensen gaan net zo makkelijk om met een ladder als met een hoogwerker. Door onze scholing en begeleiding kunnen wij u verzekeren dat onze vakmensen van alle veiligheidsvoorschriften op de hoogte zijn. Deze veiligheidsvoorschriften worden dan ook ten alle tijden nageleefd.

DJM-Wagen

Kenmerkend

  • Vakmensen
  • Professioneel materiaal
  • Frequentie afgestemd op uw wensen
  • Goed en streeploos schoon
Vraag offerte

Glasbewassing

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


* zijn verplichte velden

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw glasbewassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

DJM- Schoonmaakbedrijf Eindhoven | Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen