Wij zetten de puntjes op de ‘i’

Overweegt u om uw facilitaire dienst uit te besteden? Of, wilt u graag uw eigen dienst eens goed onder de loep nemen? U kunt gebruik maken van de expertise van DJM Bedrijfsdiensten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud. Wij kunnen u op allerlei vlakken adviseren.

Wij komen graag samen met u tot een bevredigend resultaat: een efficiënte facilitaire dienst. Om u advies te kunnen bieden werken wij met het principe van de vier  I’s, namelijk:

  • Inventarisatie
  • Implementatie
  • Integratie
  • Inspectie
DJM-17

Inventarisatie

Wij inventariseren de betreffende ruimtes, afwerkmaterialen en de vierkante meters binnen uw gebouw. In combinatie met uw persoonlijke wensen komen wij tot maatwerk voor uw facilitaire dienst. Een realistische inschatting van de werkzaamheden met oog voor zowel de uitvoer als een aanzienlijke kostenreductie. Bij de inventarisatie zal tevens gekeken worden naar arbo-technische voorwaarden om de werkzaamheden veilig uit te voeren.

Vraag offerte

Advisering

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!


* zijn verplichte velden

Implementatie

Indien u naar aanleiding van de inventarisatie ervoor kiest om de schoonmaakdienst uit te besteden, implementeren wij de uitvoer van de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Integratie

Een gedegen schoonmaakbestek integreren binnen uw eigen schoonmaakdienst behoort ook tot de mogelijkheden. Door middel van instructie en training ‘on the job’ begeleiden wij uw mensen naar een soepele en efficiënte manier van werken. Wij verzorgen de werkprogramma’s, de periodieke planners, de instructie en desgewenst de bijsturing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen bepaalde specialistische werkzaamheden aan ons uit te besteden en deze te integreren binnen uw eigen dienst. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging en het reinigen van raambekleding.

Inspectie

Na de implementatie en integratie zien wij toe op de correcte uitvoer van de werkzaamheden. De periodieke inspectie op de technische kwaliteit wordt uitgevoerd door onze kwaliteitsinspecteurs op basis van DKS of VSR. Als facilitair manager ontvangt u hiervan een gedetailleerd verslag. Bij de inspectie wordt gelet op zowel de kwaliteit van de uitvoer als het juist gebruiken van materialen, middelen en machines.

Over DJM Bedrijfsdiensten

Bij DJM Bedrijfsdiensten is kwaliteit vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers door 50% meer tijd aan begeleiding te besteden. Zo groeit onze klantenportefeuille aanzienlijk met meer dan tevreden opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zien ons inmiddels als meer dan een schoonmaakbedrijf. Namelijk, als partner op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bent u op zoek naar een professionele partner? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies of sturen u een vrijblijvende offerte.

DJM-18

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat DJM Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen