DJM Bedrijfsdiensten

Ons bedrijf is een schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in verschillende plaatsen in het oosten van het land. Van hieruit bedienen wij ook onze klanten die een schoonmaakbedrijf of een glazenwasser in Meppel zoeken. DJM Bedrijfsdiensten neemt het volledige schoonmaakwerk uit handen van haar klanten, van werkplek tot wc. Onze professionele schoonmakers en glazenwassers staan klaar om in Meppel elke klus te klaren en om elk gebouw van top tot teen schoon te maken.

Onze schoonmakers en glazenwassers

Zij zorgen ervoor dat elk gebouw er elke dag van binnen en van buiten ‘spick & span’ uitziet. Dat doen ze graag, want iedereen is er bij ons schoonmaakbedrijf van overtuigd dat een goede hygiëne erg belangrijk is. We beschikken over de modernste apparatuur en werken volgens de nieuwste schoonmaakprotocollen zodat uw werknemers altijd in een fris en schoon kantoor zitten. De voordelen zijn groot: mensen voelen zich beter in een schone en opgeruimde werkomgeving. Ziekteverwekkers krijgen bovendien minder kans zodat er minder ziekteverzuim is en dat komt de productiviteit natuurlijk ten goede.

Vraag offerte

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


* zijn verplichte velden

Een schoon kantoor of gebouw

Ook uw klanten voelen zich beter als u ons schoonmaakbedrijf inhuurt in Meppel. Met een schoongewassen gevel maakt u niet alleen een verzorgde en nette indruk, maar zorgt u vooral ook voor een betrouwbare uitstraling. De glazenwassers van DJM Bedrijfsdiensten zijn vakmensen die precies weten welke technieken ze moeten gebruiken en die er niet voor terugdeinzen om op grote hoogte hun werk te doen. Zij klimmen vol vertrouwen op de ladder, gevelinstallatie of hoogwerker om voor glimmend schone ramen te zorgen.

Gratis schoonmaakanalyse

Bel voor een afspraak 0570 - 624 595

Meer informatie
Offerte aanvragen