Mvo

Duurzaamheid

Sinds de oprichting in 1993 hebben wij naast het leveren van de gewenste kwaliteit van schoonmaakwerkzaamheden en aanvullende facilitaire diensten altijd al oog gehad voor de duurzaamheid van onze onderneming. Mens & Milieu worden binnen onze organisatie met de grootste zorgvuldigheid behandeld en bij elke beleidsbeslissing sinds de oprichting is dit een doorslaggevende factor geweest om ons beleid vast te stellen.

Daarnaast ondersteunen en sponsoren wij culturele maar ook charitatieve instellingen in diverse plaatsen van ons werkgebied , zoals bijvoorbeeld het Dickensfestijn te Deventer.

Maar wij gaan verder. Wist u bijvoorbeeld dat wij in juli 2015 het allereerste bedrijf waren dat de jeugdlonen heeft afgeschaft en hier niet alleen de landelijke media haalde maar ook daadwerkelijk bijgedragen heeft aan het feit dat de Nederlandse politiek en het bedrijfsleven in beweging is gekomen op dit vlak? Niet veel later volgden bedrijven als de Bijenkorf ons voorbeeld!

Vanzelfsprekend gebruiken wij enkel milieu neutrale middelen, hebben oog voor duurzame auto’s en kijken daar waar mogelijk naar energiezuinige oplossingen voor bedrijfsprocessen als het wassen van onze moppen en doeken en denken wij mee met onze klanten om ook bij hen op een zo duurzame manier aan te sluiten bij het bedrijfsproces van hen. Wist u bijvoorbeeld dat overdag schoonmaken per dag 1-3 uur verlichtings- en verwarmingskosten kan schelen? U kunt er tevens vanuit gaan dat wij er op toezien dat de door ons geselecteerde leveranciers ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

DJM Bedrijfsdiensten