Schoonmaakbedrijf Nijmegen

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Dan bent u bij DJM Bedrijfsdiensten aan het juiste adres! Wij werken in meerdere plaatsen in het oosten van het land, en bedienen onze relaties in Nijmegen vanuit onze vestiging in het nabijgelegen Cuijck.

DJM levert niet alleen de traditionele schoonmaakdiensten voor de zakelijke markt, maar ook glasbewassing en specialistische reiniging. Onze schoonmakers en glazenwassers staan klaar om voor uw pand of kantoor aan de slag te gaan.

Een goede bedrijfshygiëne begint bij een goede schoonmaak en reiniging. Want in een schone omgeving voelen uw klanten en uw eigen mensen zich veel prettiger en dat komt de productiviteit ten goede. DJM Bedrijfsdiensten beschikt over professionele glazenwassers die de ramen en gevels van uw bedrijfspand, school of  kantoor efficient schoon maken. We streven er altijd naar om een fris, schoon en verzorgd gebouw op te leveren, waarmee u altijd een verzorgde en vooral betrouwbare indruk bij uw klanten.

Naast het schoonmaken van bedrijfspanden kan DJM Bedrijfsdiensten u helpen met het schoonmaken van werkplaatsen, schoonmaak van kantines of bedrijfsrestaurants en de bestrijding van ongedierte.

DJM Bedrijfsdiensten