Organisatie

Kwaliteit als vanzelfsprekendheid
U kunt bij ons terecht indien u op zoek bent naar een professionele partner voor een breed scala aan schoonmaak- en ondersteunende facilitaire diensten.

Wij zijn onder meer uw partner bij het schoonmaken en schoonhouden van kantoren, scholen, vastgoed, gezondheidszorg en industriële omgevingen.

DJM Bedrijfsdiensten onderscheidt zich van overige schoonmaakbedrijven door zich te verdiepen in onze opdrachtgevers, door meer dan 50% meer tijd aan begeleiding te bieden dan in de branche gebruikelijk is en kwaliteit te allen tijde boven kwantiteit te stellen.

Dit heeft ertoe geleid dat onze klanten portefeuille gevuld is met meer dan tevreden klanten die ons zien als meer dan een schoonmaakbedrijf namelijk als partner bij het ondersteunen van de eigen bedrijfsvoering.  

Werkgebied
Onze werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit vestigingen in Deventer, Raalte, Cuijk, Zevenaar en Enschede en strekt zich uit van Almelo, Hengelo en Enschede tot Arnhem,  Apeldoorn en Amersfoort en van Meppel, Zwolle tot Uden, Nijmegen, Veghel en Eindhoven.

Onze geschiedenis met schoonmaak
Het nakomen van afspraken”. Met deze leus begonnen Annemarie Moezelaar en Jan de Jong in 1993 DJM Bedrijfsdiensten.

In al zijn eenvoud is dit een succesformule gebleken en is DJM Bedrijfsdiensten uitgegroeid tot een florerend bedrijf met vestigingen in Deventer, Raalte, Cuijk, Zevenaar en Enschede en zijn wij de trotse werkgever voor bijna 500 enthousiaste medewerk(st)ers.

Het nakomen van afspraken begint natuurlijk met het inventariseren van uw wensen, waarna wij dit, in combinatie met onze jarenlange expertise op gebied van schoonmaakonderhoud, uitwerken tot een passend voorstel.
Doordat wij fors investeren op begeleiding en werken met korte communicatielijnen dragen wij zorg voor een hoge klant- en medewerkerstevredenheid.

Indien u op zoekt bent naar de beste partner op gebied van schoonmaak en glasbewassing, waarbij het nakomen van afspraken een vanzelfsprekendheid is, dan zijn wij voor u de beste partij!

DJM Bedrijfsdiensten