Schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel regionaal werkend schoonmaakbedrijf dat zich sterk richt op Apeldoorn. DJM Bedrijfsdiensten heeft als hoofdtaak het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van bedrijven en scholen, onder andere in Apeldoorn. Ook voor specialistische reiniging en tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Door middel van onze eigen webshop leveren wij daarnaast diverse sanitaire voorzieningen. DJM Bedrijfsdiensten is ISO – gecertificeerd. Wij zijn u graag van dienst!

Schoonmaakdiensten

Wie op zoek is naar een schoonmaakbedrijf in Apeldoorn doet er goed aan eens te informeren bij DJM Bedrijfsdiensten. Vanuit verschillende kantoren in de regio worden lokale klanten bediend die een schoonmaakbedrijf of een glazenwasser in Apeldoorn zoeken. DJM Bedrijfsdiensten neemt het volledige schoonmaakwerk uit handen van haar klanten, van werkplek tot wc.

Glazenwassers

Ook de buitenkant van elk pand is in goede handen bij de professionele glazenwassers van dit schoonmaakbedrijf. Zij deinzen er niet voor terug de ladder, steiger of hoogwerker op te klimmen voor glimmend schone ramen. Dat waarderen uw klanten en zeker ook uw werknemers.
Naast Apeldoorn, is DJM Bedrijfsdiensten ook schoonmaakbedrijf in Zwolle, Deventer, Zutphen, Meppel, en Raalte en natuurlijk de omliggende omgevingen.

DJM Bedrijfsdiensten