Schoonmaakbedrijf in Deventer

DJM Bedrijfsdiensten is een professioneel regionaal werkend schoonmaakbedrijf met haar hoofdvestiging in Deventer. DJM Bedrijfsdiensten is dan ook sterk gericht op het schoonmaakonderhoud bij het Deventer bedrijfsleven en haar scholen. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Ook voor tuinonderhoud alsmede het leveren van sanitaire voorzieningen kunt u bij ons terecht, dit middels onze eigen webshop.
 

DJM Bedrijfsdiensten

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Deventer? Welkom bij DJM Bedrijfsdiensten. Wij zijn het schoonmaakbedrijf in Deventer voor u. Een goede hygiëne begint bij een goede schoonmaak en van alle schoonmaakbedrijven die er zijn willen wij u de beste schoonmakers en glazenwassers leveren. Want in een schone omgeving voelen mensen zich veel prettiger en dat komt de productiviteit ten goede.
 

Glazenwassers

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de binnenkant van elk pand, en ook de buitenkant van uw kantoor wordt door onze professionele glazenwassers flink onder handen genomen. Met een fris en schoon gebouw maakt u altijd een verzorgde indruk bij uw klanten. Onze glazenwassers in Deventer zijn vakmensen die precies weten welke technieken ze moeten gebruiken en die er niet voor terugdeinzen om op grote hoogte hun werk te doen. Zij zorgen ervoor dat uw klanten zich welkom voelen en dat uw werknemers altijd door fris gewassen ramen naar buiten kunnen kijken.
Naast Deventer is DJM Bedrijfsdiensten ook het schoonmaakbedrijf in Apeldoorn, Zwolle, Zutphen, Meppel, en Raalte en natuurlijk de omliggende omgevingen.

DJM Bedrijfsdiensten