Woningbouw

Binnen onze klanten-portefeuille hebben wij inmiddels ruime ervaring met het schoonmaken van complexen van woningbouwverenigingen. Denk hierbij aan de algemene ruimten van portiekflats en het wassen van het glas waar bewoners zelf niet bij kunnen komen.

Maar wij gaan verder. Voor sommige woningbouwverenigingen hebben wij de taak op ons genomen om  naast het schoonhouden van de diverse locaties ook de huurders te woord te staan indien er vragen zijn omtrent de schoonmaak. Zo hebben wij de meest korte communicatielijnen met de eindgebruikers en kunnen wij daar waar nodig wensen van bewoners registreren, analyseren en rapporteren aan de woningbouwvereniging. Wij ontzorgen de woningbouwvereniging zo volledig.

Dit begint vaak al bij het opstellen van de servicekosten van een gebouw wat nog gebouwd moet worden. Al bij de nieuwbouw worden wij betrokken om onnodige kosten op gebied van schoonmaak in de toekomst te voorkomen. En vanzelfsprekend kijken wij direct mee of de schoonmaak wel ARBO-technisch uitvoerbaar is en komen daar waar nodig met verbetervoorstellen.

DJM Bedrijfsdiensten