Advisering

Wij zetten de puntjes op de 'i'
Of u nu overweegt om uw facilitaire dienst uit te besteden of uw eigen dienst eens onder de loep te nemen, voor beiden kunt u gebruik maken van onze expertise en jarenlange ervaring op gebied van schoonmaakonderhoud.
Wij werken volgens het principe van de vier i’s:

• Inventarisatie
• Implementatie
• Integratie
• Inspectie
 
Met als resultaat een efficiënte facilitaire dienst.

Inventarisatie

Wij inventariseren de betreffende ruimtes, afwerkmaterialen en de vierkante meters binnen uw gebouw. In combinatie met uw persoonlijke wensen komen wij tot maatwerk voor uw facilitaire dienst. Een realistische inschatting van de werkzaamheden met oog voor zowel de uitvoer als een aanzienlijke kostenreductie. Bij de inventarisatie zal tevens gekeken worden naar arbo-technische voorwaarden om de werkzaamheden veilig uit te voeren.

Implementatie

Indien u naar aanleiding van de inventarisatie ervoor kiest om de schoonmaakdienst uit te besteden implementeren wij de uitvoer van de werkzaamheden binnen uw organisatie.

Integratie

Een gedegen schoonmaakbestek integreren binnen uw eigen schoonmaakdienst behoort ook tot de mogelijkheden. Door middel van instructie en training 'on the job' begeleiden wij uw mensen naar een soepele en efficiënte manier van werken. Wij verzorgen de werkprogramma’s, de periodieke planners, de instructie en desgewenst de bijsturing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen bepaalde specialistische werkzaamheden aan ons uit te besteden en deze te integreren binnen uw eigen dienst. Denk hierbij aan glasbewassing, vloeronderhoud, dieptereiniging en het reinigen van raambekleding.

Inspectie

Na de implementatie en integratie zien wij toe op de correcte uitvoer van de werkzaamheden. De periodieke inspectie op de technische kwaliteit wordt uitgevoerd door onze kwaliteitsinspecteurs op basis van DKS of VSR. Als facilitair manager ontvangt u hiervan een gedetailleerd verslag. Bij de inspectie wordt gelet op zowel de kwaliteit van de uitvoer als het juist gebruiken van materialen, middelen en machines. Voor meer informatie over de vier i’s kunt u contact opnemen met onze afdeling Advies & Begeleiding te Raalte.

DJM Bedrijfsdiensten