Even voorstellen...

14-03-2012

 

Een aardige groep kent mij natuurlijk al wel, maar toch nog even een korte introductie. Ik ben Michelle Wessels en vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Facillity Management in Deventer. Tot mijn grote geluk vond ik mijn baan bij DJM Bedrijfsdiensten als objectleidster. Het afgelopen jaar ben ik erg druk geweest om de organisatie te leren kennen, waaronder de mensen en de werkwijzen binnen de vestiging in Raalte, het personeel en de werkwijzen op de verschillende locaties en natuurlijk de bijbehorende klanten.

Ik ben iemand die zich erg betrokken voelt tot de organisatie en wil graag goed doen. Daarom kan ik mij helemaal vinden in de visie van DJM; ons streven is de juiste schoonmaakpartner voor onze klanten te zijn. Dus zo gauw er iets niet naar wens gebeurt, horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat wij hiernaar kunnen handelen. De evaluaties hierin zijn erg belangrijk, vooral om dit te benadrukken. Het is een kleine stap om ons dit te laten weten, op deze manier kunnen wij de tevredenheid van onze klanten bewaken.

Vanaf dit moment heb ik er een aantal taken bij gekregen. 1; een stuk schrijven voor in deze nieuwsbrief. Wij willen de ins & outs laten zien binnen het bedrijf. Vandaar dat ik me in de allereerste nieuwsbrief even voorstel. Hierna komen de spannende artikelen. 2; Als objectief werknemer DKS-controles doen op alle panden waar wij schoonmaken. Op deze manier wordt het resultaat geregistreerd,waarna wij kunnen handelen en terugkoppelen.

Graag tot ziens op jullie locatie!

DJM Bedrijfsdiensten