Hier is onze eerste nieuwsbrief

14-03-2012

 

Vandaag ontvangt u de eerste nieuwsbrief van DJM Bedrijfsdiensten. In deze nieuwsbrief die meerdere keren per jaar zal verschijnen, worden diverse onderwerpen belicht. Zo gaan wij u wat vertellen over ons bedrijf,  wetenswaardigheden op het gebied van schoonmaak en onderhoud, onze manier van werken en over de mensen die dit mogelijk maken.

 

DJM Bedrijfsdiensten is opgericht in 1993 door Annemarie Moezelaar en Jan de Jong met als doelstelling een schoonmaakbedrijf  te zijn met een “maximaal dienstverlenend karakter.”

 

De medewerkers/sters maken het verschil binnen ons bedrijf. Zij zijn het die iedere dag weer optimaal moeten presteren om de kwaliteit te kunnen leveren die wij met u hebben afgesproken. Deze medewerkers/sters kunnen alleen goed functioneren als ze weten wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen en met welke materialen, machines en schoonmaakmiddelen ze moeten werken.  Kortom er moet duidelijkheid zijn.

 

Anno 2012 is de organisatie aangepast naar de huidige maatstaven. Wij  werken  met een districtmanager (Stanley ter Wal) en diverse mensen op afdelingen die ervoor zorgen dat wij onze doelstelling van 1993 waar maken.  In de navolgende nieuwsbrieven zullen wij iedere keer weer iets van onze organisatie laten zien.

 

Ik dank u voor het vertrouwen in onze relatie en wens u veel leesplezier met deze nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan de Jong

Algemeen Directeur

 

 

 

 

 

 

DJM Bedrijfsdiensten