Het is lente !!

14-03-2012

“Je mist meer dan je meemaakt, helemaal niet erg”. Aldus het citaat van schrijver Martin Bril.
Waarheid als een koe natuurlijk, tenzij je zaken mist die je niet had hoeven missen omdat bijvoorbeeld uw ramen niet schoon zijn en u het idee heeft door matglas naar buiten te kijken!

Reden te meer om, met het voorjaar in aantocht, de ramen weer eens netjes te laten wassen. Wellicht heeft u dit al strak ingepland bij ons en is uw gebouw binnenkort weer aan de beurt. Maar mocht dit niet het geval zijn dan  kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor te Raalte voor een vrijblijvende offerte om zo niets te hoeven missen van alles wat er buiten gebeurt. Al bent u natuurlijk de hele dag druk bezig, u wilt toch op zijn minst in uw welverdiende pauze kunnen zien wat er buiten gebeurt!

Naast het wassen van uw ramen kunt u ook het voorjaar gebruiken om uw gebouw weer fris en kraakhelder te krijgen. Denk hierbij aan het reinigen van de luifels, reclame uitingen, bewegwijzering op uw terrein en het bijwerken van uw groenvoorziening. Ook kunnen wij uw straatwerk als terrassen etc. weer netjes maken door middel van hogedrukreiniging.

Wij verzorgen dit met een uitstekend team van specialisten waarvan sommige al meer dan 35 jaar(!) werkzaam zijn als glazenwasser en nog elke dag met frisse moed de ladder opklimmen om u een schitterend uitzicht te bezorgen.

Ons team, bestaande uit zes gediplomeerde en ervaren glazenwassers, is in staat om flexibel, snel en grondig zorg te dragen voor een perfecte uitvoer van elke schoonmaakklus. Daarnaast zijn wij, in samenwerking met onze onderaannemers waarmee we al jaren een partnerschap hebben, ook prima in staat om de groots mogelijke klussen aan te pakken. Of het nu gaat om een ingewikkelde glasklus, een opleverschoonmaak of een dieptereiniging van uw sanitair, wij zijn er klaar voor!

Voor informatie of een offerteaanvraag kunt u mailen naar: raalte@djmbedrijfsdiensten.nl

DJM Bedrijfsdiensten