Distributie materialen en middelen door een vertrouwd gezicht

19-07-2012

Distributie door een vertrouwd gezicht

Betrouwbaarheid en herkenbaarheid zijn in onze branche van groot belang. Daarom kiezen wij er bewust voor om de distributie van materialen en middelen door een eigen distributeur uit te laten voeren. Bij ons geen landelijke distributeur voor de deur met ronkende motor, maar onze eigen Leo komt bij u langs.

Werd voorheen de verstrekking van middelen en materialen nog verzorgd door de individuele objectleidsters, in de nieuwe opzet is er voor gekozen om hen te ontzien van deze taak. Het gevolg hiervan is dat zij nog meer tijd kunnen reserveren voor de controle van de uitgevoerde werkzaamheden alsook het toetsen van de klanttevredenheid.

Om de materiaalvoorziening voor onze schoonmaaksters te optimaliseren worden sinds 1 februari de materialen en middelen geleverd door onze Leo. Naast het leveren van de noodzakelijk, vanzelfsprekend milieuvriendelijke, middelen let Leo ook op het juiste gebruik van de middelen alsmede het praktische gebruik van de werkkast.


Leo van der Leur is al meer dan 10 jaar werkzaam voor DJM Bedrijfsdiensten. Heeft u al kennis gemaakt? 

Even voorstellen……………..

Ik ben Leo van de Leur en heb 12,5 jaar in het ziekenhuis in Deventer gewerkt. Hier heb ik allerlei diensten uitgevoerd, van koerier, röntgentransport, werk in de keuken tot aan postkamer. Hierna heb ik even in een meubelzaak gewerkt, transport en in de winkel, maar toch trok de schoonmaakwereld me weer aan, ik miste het werk toch wel. Na even voor een ander schoonmaakbedrijf gewerkt te hebben, ben ik bij DJM terechtgekomen als objectleider. Na de zomermaanden op de werkvloer te hebben gewerkt ben ik door de districtmanager begeleid op alle panden die ik vanaf toen onder mijn hoede had. Nu na 10,5 jaar als objectleider werkzaam te zijn geweest ben ik alweer een half jaar bezig binnen mijn nieuwe functie; ik zorg voor distributie van materialen en middelen naar alle panden, verzorg het gebouw van DJM en onderhoud iedere dag de pinautomaten van een van onze klanten.

Leo: “Af en toe moet ik kijken of mijn telefoon wel aan staat”.

DJM Bedrijfsdiensten