Voor elke gepaste druk zonder chemische toevoegingen

15-11-2012

Sinds oktober zijn wij de trotse bezitters van een prachtige hogedruk unit met de gepatenteerde kokendheet watertechniek van de firma Waterkracht.

Door deze kokendheet wachtertechniek is het toevoegen van chemicaliën niet meer nodig om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen.
Dit past in de milieuvriendelijke manier van reinigen welke DJM Bedrijfsdiensten nastreeft.
De unit heeft een maximum waterdruk van 350 bar maar is vanzelfsprekend in te stellen om de te reinigen oppervlakte niet te beschadigen. Zo kunnen wij op deze manier gevels en terrassen reinigen en ontdoen van graffiti, alg, roet  of andere verstoringen welke uw pand of bestrating ontsieren.

Het werken met een apparaat dat kokend water genereert vraagt om een specifieke opleiding. Onze mensen zijn dan ook grondig opgeleid om te kunnen en mogen werken met deze machine om schade aan materiaal en/of mensen te voorkomen. 

Het spreekt als vanzelf dat wij bijzonder in onze nopjes zijn met deze nieuwe aanwinst en we kijken uit naar alle mooie klussen die we voor u mogen gaan uitvoeren om uw kantoor, school, woning of terras op een duurzame wijze weer piekfijn eruit te laten zien! DJM Bedrijfsdiensten