Nieuws vanuit onze schoonmaakwereld

15-11-2012

 

Per 1 augustus j.l. is  onze zusterorganisatie WIKO Schoonmaakdiensten verhuist van Molenhoek naar Cuijk. De reden hiervoor is de groei in de personele bezetting en als gevolg daarvan de behoefte aan een meer efficiënt  bedrijfspand.

WIKO Schoonmaakdiensten is sinds 5 jaar een onderdeel  van de  DJM Holding. In deze Holding zit  ook het bedrijf  DJM Bedrijfsdiensten met vestigingen in Deventer en Raalte en een nevenvestiging in Zevenaar. Om in de huidige tijd  een efficiënte  en slagvaardige organisatie te zijn en te blijven, waarbij het leveren van de juiste kwaliteit voorop staat, is dan ook besloten om  per 1 januari 2013 beide bedrijven samen te voegen tot één bedrijf, onder de naam  DJM Bedrijfsdiensten. DJM Bedrijfsdiensten wil naast het te behalen synergie voordeel, sterk aanwezig zijn op de plaatselijke markt en verwezenlijkt dit door meerdere vestigingen in haar werkgebied. Daardoor blijft het regionale karakter en de platte organisatie behouden.

Naast Marion Reuvers en Kim Bruschinski zal Monique Lieftink, objectleidster van DJM Bedrijfsdiensten worden toegevoegd aan de vestiging in Cuijk.  De vestiging valt onder de verantwoording van Stanley ter Wal, operationeel manager van DJM Bedrijfsdiensten.

Het nieuwe bezoekadres is:  De Hork 8

                                          5431 NS  CUIJK

                                          tel: 0485- 31 31 29

 

Het correspondentieadres blijft ongewijzigd:  Zutphenseweg 31 C9, 7418 AH Deventer.

Mocht u in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken op één van de locaties, u bent van harte welkom , de koffie staat klaar!!

Met vriendelijke groet,

Jan de Jong

DJM Bedrijfsdiensten