DJM Bedrijfsdiensten bestaat 20 jaar !!!

07-07-2013

 

 

Op 7 juli bestaat DJM Bedrijfsdiensten 20 jaar! In deze 20 jaar is DJM uitgegroeid naar een regionaal sterk en bekend bedrijf, “want wie kent de zwarte auto’s niet met de gekleurde figuurtjes die de diverse werkzaamheden weergeven”. Wij  waren het eerste schoonmaakbedrijf in Nederland die met donkere auto’s ging rijden (aldus de algemeen directeur Jan de Jong), daarvoor waren ze hoofdzakelijk wit. Dit heeft ook te maken met het feit dat DJM Bedrijfsdiensten anders wilde gaan werken als de voornamelijk grote landelijke bedrijven, wij (Annemarie Moezelaar (commercieel directeur) en Jan de Jong) hebben gekeken in de keukens van de grote bedrijven en wij zagen hier veel zaken voor verbetering. Bij de grote bedrijven ging en wellicht gaat het om het verdienen van geld, wij zijn altijd van mening geweest dat je kwaliteit moet leveren en daardoor continuïteit waarborgt en als gevolg daarvan je dus een stukje winst kunt genereren.

 

In die 20 jaar is er veel gebeurt in de schoonmaakbranche  en in de Nederlandse samenleving. Gestart met de gulden, kantoor aan huis, magazijn in de garage  en een 2e hands VW Golf bestaat DJM Bedrijfsdiensten tegenwoordig uit een professionele organisatie die met de nieuwste technieken, middelen en materialen werkt. Dit wordt ondersteund door een centraal kantoor in Deventer (administratie en commercie), kantoren met magazijn in Raalte en Cuijk en een nevenvestiging in Zevenaar, dit alles onder de leiding van operationeel directeur Stanley ter Wal.

 

Ook in deze zorgelijke tijden zullen wij proberen ons vakmanschap uit te dragen, waarbij aspecten als kostenbeheersing maar ook zaken als milieu en je maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk blijven. Onze grootste troeven zijn naast het feit dat we door onze korte lijnen snel kunnen schakelen , het maken van schoonmaakbestekken op maat en transparantie alsmede het feit dat wij een partner willen zijn voor onze opdrachtgevers.

 

De toekomst zal ook voor DJM betekenen dat wij ons moeten aanpassen aan de veranderende economie, mensen zullen meer dan ooit terechtkomen in de 24 uurs economie en vanaf huis of op flexplekken gaan werken en zal er dus minder kantoorruimten nodig zijn. Wij zullen meer dan ooit gefocust zijn op zaken die we goed kunnen en dus blijven er werkzaamheden liggen waar wij op in kunnen springen zoals het verzorgen van kantoren aan huis, tuinonderhoud, afroepwerkzaamheden enz.

 

Sinds de oprichting in 1993 zijn wij blijven geloven in ons kunnen. Ons kunnen dat centraal staat voor het werken met mensen. Mensen die verantwoording dragen, maar uiteraard ook de mensen die voor de uitvoering zorgen.” De toekomst wordt niet geschuwd: “ Om in deze tijd te durven investeren is enerzijds een kwestie van durf en kijken waar kansen liggen, anderzijds gaan  wij de concurrentieslag met andere schoonmaakbedrijven graag aan, wij bewijzen ons graag, we zullen altijd op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen.

 

“Goed koopmanschap zorgt voor een gezonde onderneming”.

 

Met vriendelijke groet’

 

Annemarie Moezelaar en Jan de Jong

 

 

 

 

 

DJM Bedrijfsdiensten